Povestea din spatele lunii in care esti nascut

Trasaturi de caracter in functie de luna in care esti nascut.

Ianuarie
Daca esti nascut in Ianuarie, iubesti sa te imbraci. Esti usor plictisit dar si agitat. Rar prezinti emotii. Iti iei timp pentru a te recupera atunci cand esti ranit. Esti sensibil, cu picioarele pe pamant.

luna nastere

Februarie
Iubesti realitatea si abstractul.Esti inteligent si schimbator. Temperamental, umil si timid. Cinstit si loial. Hotarat in obiectivele tale. Iubesti libertatea si agresivitatea.Prea sensibil si usoar de ranit. Incapatanat si ambitios. Iubesti divertismentul si timpul liber. Romantic in interior, dar nu si la exterior. Superstitios si risipitor.

Martie
Personalitate atractiva, sexy, afectuoasa si rezervata. Secretos, cinstit, generos si simpatic. Iubesti pacea si seninatatea. Demn de incredere. Apreciativ si bun, isi prezinta cu greu emotiile. Este atent si ii evalueaza pe altii.

Aprilie
Plin de umor dar si incapatanat si foarte vorbaret. Calm si rece, dragut si simpatic. Preocupart de detalii. Loial. Lucreaza bine cu ceilalti. Foarte increzator, sensibil cu atitudine pozitiva. Generos. Buna memorie si bune cunostinte. Are abilitata de a ridica moralul tuturor, de a-i face sa rada si de a-i motiva.

Mai
Incapatanat si cu inima impietrita. Vointa de fier si motivatie. Frumusete fizica si mentala. Iubeste sa viseze, sa caltoreasca, iubeste literatura si artele insa are nevoie de motivatie.

Iunie
Persoana secretoasa, dificil de inteles. Prefera linistea cu exceptia cazurilor cand este tensionat. Este mandru de sine si cinstit. Preocupat de sentimentele oamenilor. Are un temperament imprevizibil, usor de ranit, dar nu este razbunator. Uita usor dar nu iarta. Ii place sa fie cu prietenii, ii place sa fie iubit.

Iulie
Cea mai buna personalitate este a celor nascuti in iunie. Le lace sa-si faca noi prieteni. Sunt parteneri foarte atractivi. Pot deveni cu usurinta actori.

August
Persoana ce isi asuma riscuri si are incredere in sine. Foarte razbunator, obtine cu usurinta ceea ce isi doreste. Iubeste muzica si este usor distras. Are o imaginatie bogata si ii place sa fie iubit. Tanjeste dupa libertate, si este rebel. Incapatanat, curios, independent cu vointa puternica si luptator.

Septembrie
Personalitate activa si dinamica. Decisa si grabita, care tinde sa regrete alegerile facute. Afectuos cu o mentalitate puternica si multa diplomatie. Prietenos, viteaz si neinfricat. Se bucura de aventura si multi prieteni. Incapatanat si cu o buna memorie. Ii place sa calatoareasca si sa exploreze.

Octombrie
Persoanele nascute in Octombrie iubesc pe cei care le iubesc. Au conflicte interioare si suparari multiple. Viteze si neinfricate. Isi fac mereu noi prieteni. Usor de ranit dar se recupereaza usor. Visatori si nepasatori in a-si controla emotiile. Extrem de inteligent.

Noiembrie
Persoanele nascute in noiembrie sunt demne de incredere si loiale. Pasionat si periculos, salbatic uneori. Stie cum sa se distreze. Este sexy si misterios. Toata lumea este atrasa spre frumusetea interioara, dar si exterioara si de personalitatea independenta. Jucaus dar secretos. Foarte emotional si temperamental uneori. Foarte inteligent, grijulliu si iubitor de familie si partener.

Decembrie
Cea mai buna persoana dintre toate zodiile. Loiala si generoasa, patriotica si competitiva. Activa in jocuri si interactiuni. Nerabdatoare si pripita. Ambitioasa si cu mare influenta in cadrul organizatiilor. Usor de influentat cu bunatate si vorbe politicoase. Persoana amuzanta si plina de umor, vorbareata si visatoare. Stie cum sa-si faca prieteni si este cu usurinta iubit, dar si ranit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *