Lucruri caracteristice femeilor din zodia Rac

Femeia din zoaia Rac are este caracterizate de instincte si dorinte materne. Are un caracter protector dar si multe toane. Exista multe modificari are dispozitiei si tendinta de a merge dintr-o extrema in cealalta pentru a fi ceea ce ele numesc „protectoare”.

femeia rac

Femeia rac este dura dar si moale. Le arata dragostea copiilor lor, dar in acelasi timp pot fi si dure cu acestia pentru a le oferi educatia necesara.

Femeile nascute in zodia racului sunt loiale. Ele se simt responsabile pentru protejarea familiilor lor.

Racii sunt buni lideri, artisiti, bun vorbitori si buni prieteni. Exista si defecte. Femeile rac pot dezvolta complexe de inferioritate si au tendinta de a exagera.
Femeile rac sunt uneori dificile si greu de inteles, avand tendinta de a trai in trecut.

Daca esti nascuta in zodia Rac, inseamna ca esti o femeie diplomata si impaciuitoare. Nu iti plac confruntarile, dar daca trebuie sa te „bati” pentru un prieten, nu vei ezita sa faci asta.

Racul tinde a fi cel mai de anvergura semn al zodiacului. Racii tind sa insumeze toate trasaturile, de la timiditate, la placerea de a fi in lumina reflactoarelor. Femeile rac sunt sensibile, au spirit artistic, romantic, excentric.

Femeile rac au emotii mari si intuitie puternica. Daca estin in zodia rac probabil folosesti mai des cuvintele „ma simt”, decat cuvintele „cred”, ” eu vad”, „eu cred” sau „te-am auzit”. Acest lucru se intampla deoarece pui mare pret pe sentimente. Femeile rac au tendinta de a „gandi” mai degraba cu inimile decat cu capul, dar nu este intotdeauna un lucru negativ.

Persoanele nascute in zodia racului tind sa fie interesate de fantezie, ocult. Ele vor sa stie cat mai mult despre necunoscut.
Femeile rac sunt interesate de cultivarea plantelor, de cresterea animalelor si acorda atentie sporita altor persoane.

De asemenea, femeilor rac le place sa aiba unde sa se intoarca la moment de singuratate.Ele nu sunt neaparat anti-sociale, dar casa pentru ele conteaza foarte mult, avand efect calmant. Ele preferea de multe ori sa mearga acasa, si nu sa iasa in oras.

Cele mai potrivite meserii pentru femeia rac sunt : bucatar-sef, gospodina, menajera, asistenta, ziarist, scriitor, politician, femeie de afaceri, broker imobiliar.

Citeste si 8 lucruri caracteristice femeilor din zodia Gemeni

foto: swide.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *