Cum se comporta zodiile intr-o situatie de conflict

Zodiile si conflictele

Fiecare persoana este unica, insa exista o serie de trasaturi comune care apropie oamenii sau ii indeparteaza. In felul acesta apare asa-zisa „compatibilitatea”, care depinde de trasaturile de personalitate ale fiecaruia. Astfel, pe baza unor caracteristici comune, au luat nastere zodiile, iar cei care au acelasi semn zodiacal au tendinta de a adopta comportamente comune atunci cand vine vorba de anumite situatii.

zodii in conflict

Interesant de urmarit este modul in care reactioneaza oamenii in situatii tensionate, dezvaluind aspecte ascunse ale caracterului lor. Astfel, in acest material, vor fi prezentate atitudinile si comportamentul fiecarei zodii in parte, atunci cand apar conflicte intr-o relatie de iubire sau prietenie.

Cum se comporta zodiile intr-o situatie de conflict

Berbecul are adesea tendinta de a rabufni. Atunci cand ceva il deranjeaza, si mai ales, atunci cand este vorba de persoana iubita, nu va putea sub nicio forma sa se abtina. Va incepe sa lanseze o serie de reprosuri si va pune la indoiala orice argument oferit. Insa, cand se va calma, va cauta sa-si ceara primul iertare, impins, mai ales, de teama ca va putea sa-si piarda partenerul sau prietenul.

Taurul are mereu impresia care are dreptate. Iar atunci cand va realiza ca nu este asa, nu va recunoste sub nicio forma si va cauta o modalitate de sustinere a argumentelor. In cazul in care vede ca lucrurile nu merg intr-o directie favorabila pentru el, va cauta o modalitate de a iesi rapid din conflict si a de se indeparta pentru o vreme de cel sau cea cu care s-a certat.

Gemenii au doua fete si atunci cand vine vorba de conflicte. Daca sunt intr-o dispozitie buna si cineva cauta motiv de cearta, vor reactiona foarte urat, ajungand chiar la lansarea unor jigniri pe care apoi sa le regrete. Daca sunt intr-o dispozitie proasta si ei sunt cei care declanseaza cearta respectiva, vor recurge la toate armele pe care le au in dotare pentru a-l face pe partener sa se simta prost.

Racul detesta conflictele, iar atunci cand este prins intr-unul, va avea tendinta de a-l rezolva, reusind sa inrautateasca lucrurile. Chiar daca nu este deloc vinovat, va cauta sa-si ceara iertare primul.

Leul este foarte orgolios si va avea grija ca dintr-o cearta sa iasa cel mai putin vatamat. Aroganta si egocentrismul il vor face sa-si urmareasca doar propriul interes, ajungand sa-i raneasca pe cei din jur.

Fecioara este perfectionista si nu va pune capat unui conflict pana nu va obtine ce isi doreste. Daca cumva cearta s-a iscat pentru ca cineva a incercat sa raneasca o fecioara, aceasta din urma va apela la ajutorul celor apropiati.

Balanta incearca sa vada rational lucrurile, chiar si intr-o stare de conflict. Daca nu reuseste, va incerca sa se retraga, cat mai repede cu putinta. Balantele au tendinta de a ierta usor, insa de a tine minte perfect cine si cu ce a gresit fata de ei.

Scorpionul se dovedeste cu adevarat „otravitor” atunci cand vine vorba de conflicte. Ba mai mult, exista scorpioni care savureaza certurile si le place sa dramatizeze totul.

Sagetatorul nu este adeptul conflictelor, fiind o zodie extrem de sociabila. Insa, atunci cand este atacat, reactioneaza urat, spunand lucruri pe care nu le gandeste bine.

Capricornul are tendinta ca intr-o cearta sa rastalmaceasca cuvintele celui care incearca sa-i aduca argumente sau sa-i explice o situatie. Este foarte incapatanat si uneori refuza sa vada si sa accepte lucruri evidente.

Pestii, cand vad ca dintr-un conflict nu pot iesi victoriosi, aleg sa-l ignore pur si simplu. Iar dupa ce se calmeaza, reiau conversatia cu partenerul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Uneori, si pestii au tendinta de a dramatiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *