Cum sa te comporti cu femeia Scorpion

Femeile Scorpion sunt deseori de neinteles din cauza naturii lor secretoase si intense. Cu toate acestea, Scorpionul este de incredere si poate fi un prieten loial pe tot parcursul vietii.
Femeia Scorpion este de multe ori seriosa si profunda in relatii, loiala celor care o iubesc si protectoare feroce. Ea isi face prieteni buni si dusmani teribili, astfel ca ar fi bine sa inveti cum sa te comporti cu femeia Scorpion, este in interesul tau.

scorpion

1. Fii loial. Trateaza femeia Scorpion cu dragoste, respect, altruism si ti se va dedica. Scorpionii sunt buni prieteni. Ofera-te 100% si isi vor arata interesul fata de tine. De asemenea, femeile Scorpion au cateva prietenii intense si au nevoie de prieteni cu care sa lege relatii intense si profunde.
Prieteniile fragile nu sunt de interes pentru femeile Scorpion. Dupa ce ai facut parte din viata lor, fii sigur ca nu te vor uita.

2. Nu mania femeia Scorpion. Daca ai facut sa sufere o femeie Sorpion, in cele din urma te va ierta insa nu va uita niciodata. Tradarea provoaca o sete imensa de razbunare. Probabilitatea de a castiga intr-o lupta cu femeia Scorpion este foarte scazuta.

3. Bucura-te de spiritul competitiv al femeii Scorpion. Celor mai multe femei Scorpion le place sa concureze si mai ales sa castige. Scorpionii iubesc sporturile sau jocurile unde pot invinge. Daca Scorpionii au un scop, ei vor incerca mereu sa-l atinga. Femeile Scorpion nu renunta niciodata si de obicei reusesc in ceea ce isi propun.

4. Afla-i interesele. Pentru a intra in vorba cu femeia Scorpion fa cercetare pe temele ei favorite astfel incat sa aveti o conversatie satisfacatoare.  Femeile Scorpion sunt conduse de setea pentru mister si lucruri oculte. Adesea au inclinatii spre paranormal, ocult, teorii ale conspiratiei si mistere nerezolvate.

5. Ofera-i intreaga atentie. Cand stai de vorba cu o femeie Scorpion iti va da inreaga ei atentie si te va privi in ochi. Acelasi lucru asteapta ea de la tine, atentie. De aceea, femeia Scorpion nu iubeste conversatiile lungi la telefon.

6. Fii sincer. Scorpionii apreciaza pe cei care pot fi ei insisi. Femeile au o privire imtensa si misterioasa care emana multa sensibilitate. Ele observa si analizeaza de la distanta, colecteaza informatii pentru a spori intuitia lor puternica. Poate vei putea insela femeia Scorpion pe o perioada mica de timp, dar acesta va descoperi orice problema. Cand femeia Scorpion simte lipsa de onestitate s-ar putea sa fii „mort” pentru ea.

7. Evita sa le spui tot. Daca femeia Sccorpion va sti totul dintr-o data, isi va pierde interesul. Scorpionii sunt detectivi din nastere. Natura lor curioasa tanjeste dupa mister. Creaza o aura de mister in jurul tau, tine pentru tine cateva detalii cu referire la trecutul tau.

8. Abtine-te de la a pune intrebari prea personale. Scorpionii pot fi complicati si secretosi. Daca vei pune prea multe intrebari este posibil ca femeile sa devina suspecte cu referire la motivele intrebarilor. Scorpionii arata sinele lor ascuns doar celor in care au incredere si inca nu pot dezvalui intregul sine.

9. Arata ca iti pasa. Femeile Scorpion sunt sensibile la cele mai mici gesturi si le va aprecia chiar daca nu par sa arate asta. Ofera-i femeii Scorpion complimente sincere pentru a arata respect si afectiune.
Daca oferi un cadou Scorpionului, nu este nevoie sa fie unul scump, dar asigura-te ca este special  si are o simbolistica aparte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *