Cum reactioneaza cele mai geloase zodii masculine

Gelozia, se crede ca este doar pentru femei. Dar, nu este asa! Si barbatii sunt gelosi, doar ca ei isi arata gelozia in diferite moduri:

Iata cum reactioneaza barbatii, in functie de zodie, atunci cand sunt gelosi:

Barbatul Berbec – concurent
Berbecul gelos va vrea sa concureze impotriva celorlalti. Daca un alt barbat ti-a trimis un buchet de flori, el iti va trimite un buchet mai mare. Daca un alt barbat ti-a luat un diamant, berbecul iti va lua unul mai scump. Berbecul previne acest sentiment de concurenta doar atunci cand apare onoarea.

gelozie

Barbatul Taur – furios
Taurul se infurie foarte tare atunci cand simte ca esti curtata de altcineva, ca accepti prietenia altcuiva. Desi aparent linistiti, taurii pot fi nebuni la gelozie

Barbatul Gemeni – incurcat
Gemenii se simt incurcati atunci cand simt concurenta, cand sunt gelosi, si prefera sa se retraga. Asa ca daca ai mai multi pretendenti, barbatul gemeni este posibil sa se retraga din cursa.

Barbatul Rac – plangacios
Racilor le place sa fie gelosi, dar in acelasi timp pot face o criza puternica de gelozie. Ei se plang de situatia in care se afla.

Barbatul Leu – suparat si ingnorant
Leilor le place sa ignore si sa infurie oamenii. Cu siguranta va face asta cand va simti gelozie.

Barbatul Fecioara – cinic
Fecioarele folosesc cinismul pentru a se plange si pentru a vorbi despre gelozie. De asemnea, folosesc cuvinte acre pentru ca sunt gelosi. Ei nu ar indrazni sa te ridiculizeze dechis, tind spre a bea pe ascuns, spre auto-distrugere.

Barbatul Balanta – competitor
Berbeculuii ii place sa urmareasca cum te imbraci, sa-ti urmareasca frumusetea naturala. Gelos fiind ar dori sa concureze cu rivalul in diferite moduri.

Barbatul Scorpion – lupta pe viata si pe moarte
Barbatii dar si femeile scorpion sunt predispuse sa lupte pe viata si pe moarte, si sunt firi extrem de geloase. Scorpionii ameninta des, dar rareori pun in practica razbunarea.

Barbatul Sagetator – paranoic
Sagetatorul iubeste nebuneste, si este usor paranoic in ceea ce priveste gelozia. Este gata sa lupte cu rivalul in orice moment si intreaba des daca inca il mai iubesti.

Barbatul Capricorn – anchetator
Atuci cand sunt gelosi capricornii sunt in stare sa demareze anchete intregi pentru a afla adevarul. Poate fi demonic, si nu iti va spune ca este gelos. Vrea sa te surprinda in fapt.

Barbatul Varsator – ingnorant
Varsatoru te va ignora complet daca ajunge sa fie gelos. El pretinde ca nimic nu este in neregula insa nu mai raspunde la telefon, dispare din viata ta. Ar putea reveni pentru tine, dar nici atunci nu va martursi adevaratul motiv al disparitiei sale.

Barbatul Pesti – auto-mutilator
Pestilor le place sa se jaoce de-a auto-muilarea pentru dragoste. Poate ajuge sa bea foarte mult, sa fuga pe drumuri ca un nebun, sa isi faca un tatuaj. Toate acestea ajutandul sa se simta unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *