Cum iti afecteaza viata fazele lunii

Luna simbolizeaza femininul, subconstientul, familia, sotia, mama, emotiile si radacinile. Luna este planeta care guverneaza semnul Racului. Echinoctiul si solstitiul joaca un rol important legat de evenimentele ce se petrec cu toate fiintele vii de pe planeta.

Luna este satelitul natural al Pamantului. Intr-un an Luna se invarte de 13 ori in jurul planetei noastre, si este nevoie de 29 de zile pentru a inconjura Pamantul. Luna a fost intotdeauna importanta pentru diferite culturi si popoare.

faze luna

Cele 13 luni ale anului arata o calatorie in jurul centrului nostru. In fiecare luna calendaristica este luna noua, iar fiecare semn zodiacal este afectat de fazele lunii.

Luna noua. Incepe cu o parte intunecata (2 pana al 3 zile), perioada ideala pentru post, meditatie, detoxifierea organismului, eliminarea obiceiurilor negative si taierea copacilor bolnavi. Se recomanda tunderea parului daca se doreste o crestere accelerata. Indepartarea parului nu este recomandata in aceasta perioada, caci el va creste mai repede. Fiecare luna noua este o invitatie de a explora un loc nou al constiintei.

Luna in crestere Aceasta faza dureaza aproximativ 13 zile. In acest moment sunt recomandate activitati care sa consolideze si sa revitalizeze organismul. Acest moment este potrivit pentru a deschide conturi de economii, aplicarea pentru imprumuturi, gasirea unui loc de munca, vanzari si investitii. Este o perioada potrivita pentru casatorii, parteneriate si contracte de toate tipurile. De asemenea, in aceasta faza a lunii, parul iti va creste rapid, dar nu foarte puternic.

Luna plina. Desi dureaza cateva ore, efectul sau este foarte pronuntat. Ranile sangereaza mai mult, asa incat interventiile chirurgicale sunt riscante. Oamenii sunt mai agresivi in aceasta faza a lunii. Este potrivita pentru a strange plante medicinale. Ce incepe cu 6 ore inainte sau cu 6 ore dupa luna plina este de mult ori de succes. In timpul lunii pline si bolile nervoase sunt in crestere. Cei care au parul subtire si doresc o cresterea a volumului lui, ar trebui sa il tunda in aceasta parioada.

Luna in descrestere. Ofera multe optiuni pentru rezultate optime. Perioada ideala pentru a incepe o dieta – organismul va rezista mai bine schimbarii dietei si rezultatele vor fi mai bune. In aceasta perioada este bine sa se faca totul petru ca organismul sa elimine substantele toxice si elementele perturbatore, cum ar fi parazitii. Este momentul potrivit pentru a indeparta petele, a elimina negii, a trata cicatricile. Tratamentele dentare din aceasta perioada sunt mai de succes, la fel ca orice alta interventie chirurgicala. Parul in acesta perioada va creste mai lent dar cu radacini mai groase, mai puternice si rezistente. Este un moment excelent pentru a planta pomi fructiferi, tuberculi sau legume. Eliminarea buruienilor si a daunatorilor o sa fie cu succes. In plan sentimental, este timpul excelent pentru a finaliza o relatie romantica intensa si de durata, precum si pentru a inchide o societate comerciala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *