Cele mai rele caracteristici ale zodiilor

Vrei sa stii ce este in neregula cu tine, sau vrei sa intelegi mai bine comportamentul celor de langa tine? Multiplele cercetari in domeniu, au scos la iveala cele mai rele aspecte ale fiecarei zodii.

Berbec
Berbecul este impulsiv si agresiv. Ii lipseste complexitatea si multi oameni din preajma lui ar putea crede ca este fals. Este lipsit de previziune, naiv, nepregatit si lipsit de griji.

Taur
Taurii pot fi persoane plictisitoare, superficiale si posesive. Sunt cele mai incapatanate zodii.

zodii rele

Gemeni
Incapabili de a se concentra complet. Nu se focalizeaza pe nimic, insa are capacitatea de a-i convinge pe altii ca stie ce vorbeste, desi realitatea nu este aceasta.

Rac
Racii sunt bufoni copilarosi, imaturi. Interpreteaza eronat tot ce ii inconjoara si se victimizeaza de fiecare data. Ajung sa fie epuizanti.

Leu
Leul este superficial, iar masurarea constanta a valorii il face sa devina rasfatat, enervant si nesincer. Ii place lauda si atentia, mai mult decat oricui altcuiva.

Fecioara
Fecioarele sunt firi incuiate si usor de controlat. Se ajuta de oameii din jur pentru a se simti mai bine in pielea lor. Prezinta un fals altruism si slab narcisism.

Balanta
Persoane cameleonice si capricioase. Maestre in manipulari, roboti reci ce isi calculeaza pasii langa oamenii potriviti. Lipsite de substanta dar cu un aer cool.

Scorpion
Scorpionii sunt mici monstrii razbunatori. Isi proiecteaza nesiguranta pe ceilalti, lovind inainte de a fi loviti. Se vor bucura sa vada pe altii suferind. Sunt otravitori pentru toata lumea cu care intra in contact.

Sagetator
Sunt persoane care se plictisec repede, dar care si plictisesc. Tind sa exagereze in povestiri, deoarece in viata lor nu se intampla nimic deosebit.

Capricorn
Capricornilor nu le pasa de nimeni in afara de ei, si sunt dispusi sa treaca peste oricine pentru a obtine ceea ce vrea. Persoane egoiste si obsedate de statut.

Varsator
Persoana obsedata sa fie recunoscuta ca fiind „altfel”. Ii place singuratatea si spera sa aiba ocazia de a se bucura de ea.

Pesti
Genul de persoana care face din orice o drama. Orice poveste este invaluita in drama. Este genul de persoana care se plange de viata, insa nu face nimic pentru a o schimba, deoarece pare prea mult de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *