Ce zodii nu stiu sa iubeasca

Fiecare zodie are propriu stil de a iubi, insa exista si zodii care sunt stangace atunci cand vine vorba de iubire. Iata ce zodii nu stiu sa iubeasca:

zodii iubire

Fecioara
Fetele in zodia fecioara nu stiu ce este dragostea in adevaratul sens al cuvantului, si chiar nu stiu de ce iubesc. Fecioarele sunt pasive, mai degraba dependente de munca, si nu de dragoste. Atunci cand va iubi, fecioara va iubi aventuros si orbeste. Ea are nevoie de cineva care sa o invete cum sa iubeasca, altfel pentru ea dragostea nu are sens.

Capricorn
Fata capricorn este pasionala, ea arata ca o fumusete de gheata, dar cand gaseste persoana care sa ii arate dragoste, ii va raspunde. Este foarte sensibila, insa este posibil sa descurajeze baietii prin raceala ei. Fetele capricorn au nevoie de jocuri pentru a deveni dechise, pentru a iubi.

Sagetator
Fata in zodia sagetator poate parea pentru altii o persoana „insorita”, este buna si are grija de oameni. Insa, sagetatoarele sunt timide si se tem sa nu fie ranite, de aceea nu isi exprima dragostea. Daca ii pasa de o persoana va sta in jurul ei si ii va acorda atentie deosebita, insa nu ii va spune ce simte.

 Tu te regasesti printre zodiile care nu stiu sa iubeasca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *