Ce zodii au sansa de promovare in 2014

Muncesti din greu si iti doresti o promovare sau o crestere a salariului? Vezi ce sanse ai sa fii promovat in 2014 in functie de zodia ta. Va fi 2014 un an benefic pentru tine? Iata ce spun zodiile.

promovare job - fetelestiu.ro

Leu – Surprizele vor aparea in mod repetat la locul de munca in 2014, asa ca visul tau poate deveni realitate. Daca vei colabora cu colegii in finalizarea proiectului vei fi apreciat de manager si vei obtine stimulente economice in prima jumatate a anului. In a doua jumatate a anului va trebui sa-ti asumi responsabilitatea exclusiva pentru un anumit sector sau pentru o anumita activitate. E posibil sa iti fie distribuite noi sarcini cu un grad ridicat de dificultate.

Capricorn – In prima jumatate a anului vei fi entuziast si vei primi sarcini importante. Dezvoltarea relatiilor te-ar putea ajuta sa obtii o promovare sau o crestere salariala. In a doua jumatate a anului este posibil sa existe o presiune concurentiala, si daca vei face fata provocarii iti vei dovedi puterea. Cel mai bine este sa ceri o promovare si o cresterea a salariului si succesul va fi aproape.

Pesti – ai multe sanse de a progresa in 2014. Ajutorul pritenului va fi un indemn de a merge inante. In prima parte vei avea multiple intalniri cu parteneri, ceea ce te va ajuta sa atragi atentia sefului tau. Sansele de crestere a salariului si obtinerea promovarii cresc incepand cu luna septembrie.

Scorpion – cele mai mari sanse pentru o crestere in cariera exista in prima parte a anului 2014. Ti-ar prinde bine sa iti prezinti cu indrazneala opiniile si sugestiile, astfel vor putea fi recunoscute de managerul superior al companiei, si asta te va ajuta pentru o numire directa. Vei putea sa iti atrati puterea. In a doua jumatate a anului ar fi bine sa acorzi mai multa atentie relatiilor interpesonale. Sansele tale vor creste.

Fecioara – Performantele companiei pot determina in mod direct cresterea salariului tau in 2014. In a doua jumtate a anului, desi te vei confrunta cu o mare presiune, va fi un moment bun pentru a-ti arata talentul. Profita de fiecare conversatie cu seful tau, prezinta-i propriile idei, iar urmatoarea ocazie de promovare va fi a ta. Desi vei avea sanse de promovare si crestere a salariului, nu te vei bucura prea tare. O cariera de succes nu inseamna pentru tine, viata buna.

Citeste si ce cariera ti se potriveste in functie de zodie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *