Ce zodii au limba ascutita dar inima blanda

Nu de putine ori am trecut cu totii prin conflicte. Se intampla ca persoana din fata ta sa fie rautacioasa, dar sunt si persoane care lovesc cu vorba, insa inima lor nu este atat de rea precum ai crede. Afla care sunt zodiile care au o limba ascutita dar inima blanda.

limba ascutita

Gemeni
Gura gemenilor este puternica. Lor le place ca ei sa aiba dreptate intotdeauna. Nimeni nu ii va putea invinge in lupta, pentru ca stiu sa isi sustina pozita si sa aduca multiple argumente in favoarea lor. Insa, gemenii sunt cei mai usor de convins. Ei vor doar sa castige batalia cuvintelor, insa te iubesc din inima, si nu vor pune la suflet cearta voastra, asa ca, ar fi bine ca nici tu sa nu o iei in seama. 

Leu
Leii au o limba ascutita dar o inima moale. Chiar daca treci prin perioade dificile, voarba moale cu Leii ar trebui sa devina regula. Este posibil ca in confruntari, sa vrea sa te pedeapseasca, insa vor face asta doar ca sa te sperie. Nu iti fie teama sunt capabil de iertare.

Capricorn
Capricornii sunt de asemenea sumbri si dificil de convins, si nici o scuza nu ar putea rezolva problema voastra. Capricornului trebuie sa-i faceti dovada ca l-ati iertat. El te va ajuta in problemele tale si va imparti durerea cu tine.

Pesti
Pestii au o limba scutita, dar o inima moale. Nu iti vor rezista daca te vad plangand dar, ai grija, nu este regula. Fii atenta! Daca insisti asupra problemei este posibil ca cearata sa reizbucneasca.

Berbec
Berbecii vorbesc despre ce ii nemultumeste, astfel te vor convinge sa le ceri scuze. Ei te vor ierta intotdeauna cu exceptia cazurilor cand trebuie sa treaca de principiile lor. Ei au o limba ascutita dar o inima blanda.

foto: gettyimages.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *