Ce fel de mama esti in functie de zodie

Sa fii mama este divin dar si dificil. Unele mame sunt autoritare, altele iubitoare, stricte sau amuzante. Pentru a afla mai multe despre cum esti tu ca mama, sau cum este mama ta, indreapta-ti atentia catre semnul zodiacal. El poate spune multe despre cum este mama.

mama zodii

Mama Berbec este determinata, energica, agitata si sincera. Este ca un vartej, plina de activitate, noi sarcini, aventuri si activitati. Mama berbec este neobosita si exigenta. Pentru ea, viata insemna actiune si miscare. Dinamica si practic,a este capabila sa rezolve situatii dificie. Ia decizii rapid, poate fi autoritara si reactioneaza agresiv, dar are o inima de aur si apoi regreta pentru ca a ridicat tonul. Furia ii trece repede.Este generoasa si protectiva.

Mama Taur este rabdatoare, iubitoare, pasnica, harnica si echilibrata. Pentru ea, contactul fizic este foarte important. Dragostea si alimentele sunt sinonime cu pacea si securitatea. Io pasa foarte mult de adapostul adecvat pentru copii ei. Ii place sa faca daruri pentru a demonstra afectiunea. Are grija si rasfata. Este posesiva si geloasa, sensibila, afectuoasa si linistita. Este sensibila, insa cea mai mare dificultate o intampina datorita schimbarii. Daca se infurie, aceasta furie o sa fie pe termen lung.

Mama Gemeni este sociabila, comunicativa, versatila, inteligenta, informata, curioasa. Are capacitate de intelegere rapida si de a face mai mult de un singur lucru in acelasi timp. Mama Gemeni este la curent cu tot ce este nou si este lipsita de prejudecati – cu ea poti vorbi despre orice. Este un cititor pasionar, agitat, curios. Din gura ei vei auzi povesti incredibile si distractive. Mama permisiva, usor instabila.

Mama Rac este plina de afectiune. Securitatea, casa, familia, protectia copiilor sunt foarte importante. Pentru mama Rac, femeile familiei sunt pe primul loc. Iubirea este prioritara. Are calitatea de a simti nevoile celor dragi. Uneori mama Rac este capricioasa. Din dorinta de protectie poate deveni fricoasa, si nesigura pana a inabusi pe celalalt. Ii este foarte greu sa le dea drumul copiilor atunci cand vine momentul.

Mama Leu este plina de energie si vitalitate. Este vesela, amuzanta si increzatoare in sine. Lider inascut, este calda si afectuoasa, sociabila si o companie excelenta. Este foarte generoasa, insa se poate simti foarte usor dispretuita. Talent organizator si de decizie. Mama Leu are un inalt simt al deminitatii. Uneori poate fi prea mandra. Protejaza „puii” cu daruire dar le acorda libertatea necesara.

Mama Fecioara apreciaza gesturile de „maturitate” ale copiilor ei. Pentru ea, ordinea, curatenia si eficienta sunt foarte importante. O mama care invata si ofera toata grija si sprijinul de care ai nevoie. Perfectionista, inteligenta si sensibila, se straduieste pentru buna functionare a casei. Precauta si uneori prea temuta, simte o nevoie puternica de a avea totul pentru a se simti in siguranta. Pentru ea, starea de sanatate si regimul alimentar sunt probleme vitale. Mama Fecioara este logica, judiciara, obiectiva, realista si intotdeauna disponibila pentru cei pe care ii iubeste.

Mama Balanta este cea mai sociabila mama. Interesata de contactul cu alte persoane, pentru ea relatiile sunt foarte importante. Este educata, sofisticata, prietenoasa, mereu in intampinarea nevoilor copiilor. Cuvantul nedrept nu intra in vocabularul sau, si mereu incearca sa se exprime lin si fara manie. Frumusetea, arta, cultura, valorile estetice sunt esentiale pentru mama balanta. Din incercarea de a fi blanda, uneori pierde puterea de decizie. Adesea amana deciziile, relativizeaza problemele si are nevoia de a se simti iubita.

Mama Scorpion este o putere magnetica. In unele cazuri aceasta poate deveni prea protectoare si chiar manipulanta. Este stricta, traieste fiecare minut cu intensitate si drama, dragoste, mister, emotie si bucurie. Ea se face bine inteleasa cand vine vorba de cine este seful in casa. Este o mama severa, perceputa ca exigenta. Deaorece cunoaste sufletul omenesc este greu sa o minti, sau sa o induci in eroare. Are talent natural pentru cercetare si aprofundare. Este dominanta si inacapatanata, ofera consiliere pentru vindecare.

Mama Sagetator este expresiva, increzatoare, optimista si vesela. Este iubitoare de aer liber, de a intra in contact cu natura. Este o fiinta plina de viata, bucurie si umor. Ideala pentru calatorie si aventura. Este un partener jovial, idealist, vital, tolerant. Ofera intelegere si prietenie copiilor, transmitand simpatie, caldura si entuziasm. Este o organizatoare foarte buna. Este comunicativa si amuzanta, de multe ori sincera dar si cu remarci necugetate.

Mama Capricorn este o mama modesta, responsabila, serioasa. Practica, sensibila si ambitioasa. Educa copii spre indeplinirea obligatiilor, a obiectivelor si bune maniere. Este dreapta, stricta si harnica. Este un simt inascut al echilibrului si armoniei. Mama capricorn este devotata casei, iar in iubire este profunda si statornica.

Mama Varsator este moderna, tehnica dar imprevizibila, spontana, neconventionala. Pentru unele lucruri este libera si extrema, pentru altele este inchisa si structurata. Sociabila, individualista, deschisa la nou, iubeste sistemele revolutionare si studiile avansate. Se lupta sa se adapteze la maternitate si la nevoia de libertate.

Mama Pesti este sensibila. Se sacrifica din dorinta de a proteja. Este foarte visatoare si doreste sa impartaseasca totul copiilor. In universul sau este dificil sa se stabileasca o bariera intre real si vis. Este sensibila, simpatica si emotionala. Se poate adapta la orice conditie si situatie. Arta, muzica si religia sunt stiintele pe care doreste sa le transmita copiilor. Are un dar special in a se sacrifica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *