Care sunt cele mai geloase zodii

Afla care sunt cele mai geloase zodii si la ce sa te astepti de la ele:

1. Scorpionii
Scorpionii au o personalitate puternica si sunt deosebit de gelosi. Scorpionii sunt inteligenti, au o buna intuitie si un caracter puternic si arogant. Scorpionii nu pot tolera pesonalitatile mai puternice decat ei. Atunci cand cei de langa ei exceleaza, scorpionii sunt gelosi, dar nu vor spune asta. Rar poti auzi laude din gura scorpionului, deoarece acestia crede intotdeauna ca este cel mai bun.

zodii geloase

2. Pestii
Persoanele nascute in zodia pesti sunt blande, linistite, timide si prietenoase. Zambesc mai mereu, reusinda sa mascheze mentalitatea agresiva. Ei nu sunt dispusi sa ramana in urma. Vor ascunde gelozia atunci cand cunosc oameni mai buni decat ei. Nu isi doresc o competitie deschisa. Se retrag in scopul de a avansa.

3. Taurii
Taurii sunt de asemnea persoane foarte geloase, chair de neinduplecat. Nu pot suporta sa vada ca altii sunt mai buni decat ei. Vor fi foarte gelosi daca altii vor avea performante mai bune la locul de munca.

4. Racii
Racii sunt oameni sensibili. Gelozia apare in momentul in care se confrunta cu o lipsa de atentie. Cand sunt umiliti de alte persoane, isi vor arata sensibilitatea, si se vor arata deranjati. Indiferent cine ii este prieten, daca acesta il va ignora, se va instala gelozia si invidia. Racii nu vor permite altora sa aiba ceea ce ei nu isi permit, fiind mereu gelosi.

5. Fecioarele
Fecioara, este zodie atenta si de asemnea foarte geloasa. In momentul in care vor vedea ca altii au facut un lucru mai bine decat ei, vor fi extrem de gelosi. Desi nu vor arata aceasta nemultumire fata de persoanele respective, nemultumirea si-o vor varsa la domiciliu.

Tu esti nascut sub semnul vreunei zodii geloase?

sursa: knowmore.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *