Caracteristicile barbatilor din zodia Gemeni

Barbatii nascuti in zodia Gemeni au personalitate dubla, sunt plini de viata, sociabili, iubesc oamenii si petrecerile.

barbat zodia gemeni

 

Lucruri caracteristice barbatilor din zodia Gemeni

1 . Comunicativi – are capacitatea de a-si argumenta punctele de vedere, de te convinge si de ceea ce nu este adevarat,  de a-ti trimite scrisori de dragoste condimentate dar lipsite de angajamente.

2. Curiosi – barbatii Gemeni isi doresc sa cunoasca si sa experimenteze. Tot timpul isi doresc sa invete lucruri noi, absorb noile informatii ca un burete. Le place sa cunoasca absolut totul in domniul in care profeseaza.

3. Activi – barbatii gemeni calculeaza, planifica, analizeaza tot timpul. Uneori viseaza, alteori gandesc rapid, astfel iti dau impresia ca sunt superficiali. Daca vor avea o activitate statica este posibil sa saraceasca.

4. Nu suporta rutina – iubeste libertatea si miscarea. Nu ii place monotonia si conservatorismu, iar daca gasesc o astfel de femeie, fug. Gemenilor le place sa fie diferiti, sa gandeasca diferit de marea majoritate a oamenilor.

5. Este optimist, vesel si creativ – Daca ai un barbat din zodia Gemeni alaturi, vei observa ca tot timpul vine cu idei noi si are o veselie molipsitoare. Obisnuieste sa priveasca intotdeauna partea plina a paharului.

6. Schimbatori – are dorinte, intentii si stari de spirit schimbatoare. Crede ce spune insa este posibil sa se razgandeasca foarte repede.

7. Atrasi de femei inteligente – pentru barbatii din zodia gemeni, nimic nu este mai frumos decat o femeie care sa poata tina pasul cu inteligenta lui. Daca vrei sa cuceresti barbatul gemeni, vino cu ceva nou.

8. Generosi – barbatii din zodia gemeni sunt generosi in ceea ce priveste banii. Ei cheltuie mult pe lucruri inutile insa iubeste afacerile interactive. Fiind semn de aer, Gemenii tind sa arunce banii in vant, insa pot face bani din aer.

sursa foto: horoscopes.lovetoknow.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *