8 lucruri caracteristice femeilor din zodia Gemeni

Fiecare semn din zodiac are caracteristici specifice si unice, aspecte pozitive, dar si aspecte negative. Femeile din zodia Gemeni sunt un exemplu clar. Ele sunt caracterizate ca fiind semne intelectuale si agitate.

gemeni

7 lucruri caracteristice femeilor din zodia Gemeni

1. Umor si ingeniozitate – Femeile din zodia Gemeni sunt creative si au o buna stare de spirit, mai mereu inclinata catre distractie. Sunt originale si creative.

2. Energie – Femeile Gemeni au multa energie pe care o folosesc pentru a invata constant lucruri noi. Ele tot timpul vor avea ceva de facut: sa citeasca, sa scrie, sa studieze, sa afle, sa impartaseasca. Au o multime de hobby-uri si sunt interesate de multiple domenii.

3. Romantice – Iubesc si isi arata dragostea. Femeiele din zodia Gemeni sunt firi romantice si dulci. Le place compania prietenilor si incearca pe toate caile sa faca fericita persoana de langa ele. Intr-o relatie nu cer foarte mult, doar un barbat care sa le stimuleze.

4. Neobosite – Nu pot sta o clipa, tot timpul sunt in miscare, sunt inovatoare. Foarte rar vor avea rabdarea de a sta jos pentru a viziona un film, prefera sa faca ele unul si de asemenea, vorbesc foarte mult si sunt multi tasking.

5. Intelectuale – Femeilor din zodia Gemeni le place sa fie informate sa cunoasca prezentul dar si trecutul. Sunt femei destepte, de neoprit, cu o gandire profunda.

6. Indecise – Nu reusesc sa fie concise si sa ia decizii rapide. Au nevoie de sfaturi si ajutor pentru a se decide intre mai multe optiuni.

7. Buni comunicatori – Femeile Gemeni au un dar innascut, acela de a excela in comunicare. Ele stiu cum sa vorbeasca, cum sa aduca argumente pro si contra. Daca esti in zodia Gemeni ai putea fi o mare jurnalista.

8. Dornice de aventura si risc – Prefera sporturile in aer liber si provocarile. Traseele montane dar si scufundarile, cursele de masini si ciclismul sunt printre preferatele femeii din zodia Gemeni.

sursa: imujer.com

foto: romanceways.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *