10 Calitati ale femeii din zodia Leu

Femeile leu sunt unice. Au un fel de a fi caracteristic si un unic mod de a comunica cu cei din jur. Dar nu numai atat. Iata ce alte calitati are femeia nascuta in zodia leului:

zodia leu

10. Energica
Femeile din zodia leu nu duc nicioadata lipsa de energie, si daca acesta se intampla, fac tot posibilul sa isi recupereze energia. Cel mai bun lucru este ca energiile lor sunt intotdeauna pozitive.

9. Sociabila
Femeile leoaice au o carisma unica, ce le ajuta sa fie foarte sociabile. Poate ca nu toti din jur apreciaza sufletul festiv, dar cunoscand femeia leu, cunoscandu-i carisma, o vor aprecia.

8. Optimista
Nu exista loc pentru pesimism in viata unei leoaice. Paharul este intotdeauna plin, iar daca ceva este in neregula pune optimism si energie in rezolvarea sa.

7. Bun lider
Este innascuta conducatoare. Daca cineva trebuie sa isi asume riscuri, aceea va fi femeia nascuta in zodia leu, nu se fereste de responsabilitati.

6. Loiala
Familia si prietenii sunt cei mai importanti pentru femeile nascute sub acest semn. Loialitatea este nelimitata in relatiile apropiate. O leoaica nu va insela niciodata, si acest lucru este o mare calitate.

5. Ambitioasa
Intotdeauna isi atinge obiectivele. Ambitia este un lucru bun, insa cand cineva ii intra in minte, nu se va opri pana nu il va avea.

4. Prietenoasa
Inima lor mare le permite sa aiba in jur fel de fel de oameni, si sa se imprieteneasca usor cu strainii. Se acomodeaza foarte usor, si incearca sa ajute oamenii cu obiectivele si dorintele lor.

3. Generoasa
Leul este o zodie foarte generoasa. Daca o femeie leoaica te apreciaza, te va ajuta sa obtii ceea ce iti doresti.

2. Simpla
Simplitatea este caracteristica persoanelor din zodia leu. Ele sunt simple in caile lor, in discurs, in imbracaminte. Femeilor nascute in zodia leu nu le plac ocolisurile.

1. Atractiva
Femeile leoaice sunt atractive. Ele au o senzualitate mare si o parte salbatica, ce este dificil de ascuns.

Daca esti nascuta in zodia Leului, cu siguranta te-ai indentificat cu cele 10 calitati. Esti o femeie simpla si frumoasa, inconjurata de o multime de prieteni.

foto: elovetips.com 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *