Topul celor mai romantice 10 orase ale lumii

10. Marrakech (Maroc)

Ofera decorul perfect pentru o escapada romantica: inconjurati de palmieri, cu vedere la Muntii Atlas si, desigur, desertul Sahara care se afla in apropiere. Pietele labirintice, plimbarile cu camila si imblanzitorii de serpi, fac din Marrakech locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat, impreuna cu persoana iubita. marrakech oras romantic

9. Buenos Aires (Argentina)

Este una dintre cele mai seducatoare destinatii din lume. Buenos Aires este orasul unde tango-ul autentic poate fi admirat pe strazi. Atmosfera de aici este una fascinanta: amestec intre eleganta europeana si pasiunea latino-americana. Arhitectura impresionanta, bulevardele uriase si dansatorii plini de viata fac din Buenos Aires destinatia perfecta pentru indragostiti.

buenos aires oras romantic8. Sevilla (Spania)

Poate ca nu este la fel de romantic ca Roma sau alte regiuni din Italia, insa, Sevilla este sufletul romantic al Spaniei, orasul lui Don Juan si Carmen.

sevilla oras romantic7. Viena (Austria)

Fosta capitala imperiala, Viena este un oras minunat, pe care fiecare dintre noi ar trebuie sa-l vizitam macar odata. Cand spui Viena, spui romantism, pasiune, cultura, arhitectura unica, trasuri trase de cai, gradini superbe, muzee si specialitati culinare care iti vor oferi sansa de a rasfata persoana iubita.

viena oras romantic6. Lisabona (Portugalia)

Capitala Portugaliei emana un aer boem si romantic. Strazi pietruite, tramvaie vintage, case vechi si maiestuoase, castele, palmieri si un rau lenes care se varsa in Atlantic. Viata aici este mai relxanta ca in alte capitale europene, este mai vesela si mai plina de sens. O escapada in Lisabona te va incarca de energie si voie buna.

lisabona oras romantic5. Roma (Italia)

Roma, cu apusurile sale magnifice de soare, stradutele serpuite, panoramele incantatoare si locurile de ascunzatoare de pe acoperisuri, intrece multe orase in romantism. Datorita celor aproape 10 luni de vreme frumoasa, e usor sa gasesti romantismul in Roma. Iar in privinta celorlalte doua luni – n-ai nevoie decat de putina creativitate.

roma oras romantic4. Florenta (Italia)

Venirea amurgului aduce peste Florenta o lumina aurie, fascinanta, usor difuza, in timp ce soarele, la apus, se oglindeste in apele raului Arna, pe al carui mal orasul isi odihneste sirul anilor. Splendoarea naturii a integrat perfect stralucirea geniului omenesc, dand la iveala un oras de vis, oras plin de armonie si frumusete pura, un imens muzeu unic, in aer liber.florenta oras romantic 3. Praga (Cehia)

“Orasul celor 100 de turnuri”, “Orasul de aur” si mai nou “Micul Paris” sunt doar cateva din denumirile care au fost date capitalei Cehiei, un loc care, de-a lungul timpului,  a facut sa bata mai repede inimile poetilor si pictorilor.

praga oras romantic2. Paris (Franta)

Parisul este prin definitie un oras romantic. Indiferent de perioada anului sau de timpul pe care vreti sa-l petreceti aici impreuna, veti avea cu siguranta o multime de ocazii in care sa fiti romantici, in cele mai frumoase locuri din Paris.

paris oras romantic1. Venetia (Italia)

Magnetul care atrage indragostiti, artisti sau poeti, este un oras magic ce se intinde pe multe insule de dimensiuni foarte mici. Deseori este numita orasul gondolelor deoarece este inconjurata de canale pline mereu de ambarcatiuni.

venetia oras romantic

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *