Impartaseste pasiunea pentru shopping la targul Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair

Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine cu o editie speciala de primavara si multe idei originale absolutely fabulousde cumparaturi, sub conceptul de SOULMATES FRIENDS.

Duminica, 7 aprilie, Intre orele 11:00 – 19:00, la Hotel Ambasador, Bd. Magheru, no. 8-10 si vei fi asteptata de Diana Enciu si Alina Tanasa la o sedinta de shopping absolut fabuloasa, ca-ntre prietene.

Peste 50 de expozanti, colectii de primavara si vara semnate de tineri designeri si talente proaspat descoperite, cu piese vintage autentice si accesorii ultra glam, te asteapta.

La targul de fashion al primaverii, vei putea gasi si tricouri cu mesaje eco, Keep calm and plant trees si alte produse sau accesorii din Magazinul MaiMultVerde. Magazinul MaiMultVerde este un magazin online caritabil, care foloseste veniturile obtinute din vanzarea produselor, exclusiv pentru actiunile de plantare ale Asociatiei MaiMultVerde.

Nu uita sa vii Impreuna cu prietena ta de suflet sau chiar cu toate prietenele tale, pentru ca aceasta editie este dedicata prieteniei si jumatatii tale cu care Impartasesti aceeasi pasiune – shoppingul.

Sursa: MaiMultVerde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *