Cum organizezi o petrecere reusita acasa

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi, iar daca esti genul careia ii place sa se distreze, este timpul sa iti deschizi usile pentru familie si prieteni.

Cine nu iubeste petrecerile?! Insa, organizarea lor poate fi dificila, asa ca trebuie sa fii atenta la fiecare detaliu. Afla secretele planificarii unei petreceri reusite chiar la tine acasa. 

organizare petrecere

Pentru organizarea unei petreceri reusite, tine cont de urmatoarele:

Pasul 1: Alege tipul de petrecere pe care vrei sa-l organizezi. Ar putea fi o petrecere-surpriza, petrecere tematica, de ziua de nastere, cu ocazia absolvirii, etc. Din momentul in care stabilesti tipul petrecerii, vei avea o imagine clara a oamenilor pe care vrei sa ii inviti.

Pasul 2: Decide bugetul. Cat de mult esti dispusa sa platesti pentru produse alimentare, bauturi, decoratiuni si muzica? Fii sincera cu tine, si incearca sa stabilesti un buget realist.

Pasul 3: Stabileste data si ora. Consulta-te si cu ceilalti membrii ai familiei, prieteni, si stabiliti o data favorabila pentru toata lumea.

Pasul 4: Cine sunt invitatii? In functie de buget, de tema si locatia petrecerii, stabileste cati oameni vei invita, si care vor fi acestia. Cum ii vei invita? Telefon, mail, hartie, aplicatie social media?

Pasul 5: Trimite invitatiile. La pregatirtea invitatiilor, indiferent de natura lor, asigura-te ca incluzi locatia, data, ora.

Pasul 6: Fa o lista de bunuri si mergi la cumparaturi. Vei avea  nevoie de mancare, bautura, decoratiuni, tacanuri, etc.

Tinand cont de persoanele care sunt invitate la petrecere, gandeste-te la ce s-ar putea consuma. Bauturile pot fi foarte usor comandate si de pe magazinele online. Bauturaonline.ro este unul dintre aceste site-uri, care iti ofera o gama variata de bauturi. Tot ce trebuie sa stii este ce sortiment sa achizitionezi. Alege bauturile in functie de invitati, si gandeste-te sa ai de toate pentru toata lumea.

Cumpara bauturi non-alcoolice, dar si cu alcool, ce pot fi combinate in diferite cocktailuri. Intotdeauna trebuie sa ai la indemana si cateva sticle de vin bun, potrivit meniului.

Pasul 7: Fa-ti timp pentru a face curatenie si pentru a decora incaperea de petrecere. Daca este o petrecere tematica, ai nevoie de o atentie deosebita la decorare. Aeriseste si reimprospateaza aerul inainte ca invitatii sa soseasca. Asigura-te ca invitatii nu vor sta inghesuiti. Daca este cazul pune in functiune vechiul mobilier, sau fa loc ringului de dans.

Pasul 8: Pregateste gustarile si bauturile, astfel ca acestea sa fie la indemana invitatilor. Amenajeaza masute aerisite pentru bautura si mancare, creaza un spatiu de relaxare si placere.

Pasul 9: Pregateste muzica, si asigura-te ca nu lipseste nimic. Acum este ultimul moment in care mai poti “da o fuga” pana la magazin pentru a lua ce ai uitat.

PAsul 10: E timpul petrecerii! Ai muncit din greu, asa ca e momentul sa te relaxezi si sa te distrezi. Bucura-te de mancare, de bautura, dans si conversatii placute cu prietenii tai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *