Cum organizezi o nunta perfecta? Ghid si sugestii de organizare

Nunta perfecta se organizeaza cu rabdare, cu timp si cu profesionisti. Fie ca alegi sa va organizeze nunta un wedding planner sau o organizati voi, trebuie sa stiti ca organizarea unei nunti inseamna timp, timp care va trece repede dar trebuie sa cam faceti lucrurile la timpul lor.

Cand si cum incepi organizarea/stabilirea detaliilor?

organizarea nuntii perfecteCu un an inainte rezervati restaurantul/sala/cortul. Se rezerva locatia, se da o arvuna si astfel aveti la data dorita sala asigurata. Nu trebuie sa va grabiti in alegerea localului, vizionati mai multe localuri, cereti sugestii de la prieteni , alegeti sa consultati ofertele si de la targurile de nunti.

Cu 9 luni inainte vorbiti cu videograful si fotograful. Important este sa fie si ei liberi atunci iar daca va hotarati aproape de nunta… riscati sa nu ii mai aveti. Incheiati un contract, stabiliti detaliile si vorbiti despre serviciile pe care vi le ofera. Tot cu 9 luni inainte alegeti Biserica si stabiliti detaliile cu parintele.

Cu 6 luni inainte puteti incepe sa cautati rochia si costumul de mire. Daca aveti nunta programata vara, cu siguranta veti prinde targurile de nunti si de rochii de mireasa din primavara iar acolo puteti gasi rochia perfecta la un pret decent. Daca aveti un model de rochie in cap, mergeti la croitoreasa, si acolo dureaza timpul pana va fi gata. Plus ca ar trebui sa mai faceti si probe.

Cu 3 luni inainte stabiliti cum va fi decorata sala si aranjamentele florale.Vorbiti cu florarul, vorbiti cu cei de la restaurant pe ce culori au si daca au husele de scaune si fetele de masa, stabiliti tot ceea ce inseamna decorarea salii.

Cu 2 luni inainte mergeti la salon si faceti o proba de machiaj si coafura asa veti sti cum veti arata in ziua cea mare.

Cu o luna inainte stabiliti meniul, asezarea invitatilor la mese.

Cu doua saptamani faceti ultimele cumparaturi (desi lista ar fi trebuit sa fie gata) si va relaxati.

In ziua marelui eveniment nu trebuie sa faceti nimic in afara de mersul la coafor si machiaj si relaxare. Organizarea incepe cu un an inainte iar o nunta organizata din timp este o nunta perfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *