Cele 10 porunci ale calatorului singuratic

De ce calatoriile individuale trebuie sa fie plictisitoare? Trebuie sa recunoastem ca de multe ori ne bucura timpul petrecut de unul singur, cand nu trebuie sa te mai adaptezi planurilor altora. Activitatile cu prietenii si familia pot fi distractive, dar asta nu inseamna ca activitatile, calatoriile individuale nu sunt distractive.

Ca orice calator singuratic, odata ce te-ai imbarcat la aventura vei avea parte de o serie de senzatii si provocari.

calatoreste singura

Citesti cele 10 reguli ale calatorului singuratic, si esti gata de inceperea aventurii:

Nu asculta opiniile altora
Daca vrei sa calatoresti singura, trebuie sa fii pregatita sa auzi tot felul de comentarii cu privire la decizia ta. Dar nu le lua in considerare, este viata ta, tu o traiesti cum vrei si cum iti place, nu traiesc altii pentru tine.

Nu intra in panica
In drum spre prima destinatie este posibil sa-ti vina in minte intrebarea – „La ce m-am gandit cand am luat aceasta decizie?”. Linisteste-te, nu lasa frica sa te acapareze. Acest sentiment este trecator, in curand te vei bucura de calatoria ta.

Planuieste calatoria
Fa planuri din timp, stabileste activitati care te fac fericita si bucura-te de libertate. De aceasta data nu vei mai fi nevoita sa te adaptezi deciziilor altora. Dedica-ti timpul placerilor tale. Acesta este momentul in care poti face 100% lucrurile care iti plac.

Fa-ti noi prieteni
Unul din avantajele calatoriei de una singura este ca vei fi obligata sa comunici cu oamenii pe care nu ii cunosti. Neavand de ales, vei deveni o persoana sociabila, ba chiar mai mult poti fi asa cum mereu ti-ai dorit mereu sa fii, si nimeni nu te va judeca.

Bucura-te de o camera numai pentru tine
Daca tu calatoresti singura, toata camera este la dispozitia ta. Nimeni nu iti va tine cont de ordine, nimeni nu te va deranja.

Nu te lasa „atacata” de dragostea de mama
Nu iti fie teama, vei trece prin momente cand mama ta te va solicita cu multe apeluri. Insa gandeste-te ca sunteti la departare de sute de kilometrii si vei atinge din nou acel calm.

Te vei descurca singura
Vei fi uimita de cate lucruri poti face singura. Sa o vorbesti o limba straina, sa te orientezi pe harta, si inca multe altele, pe care le vei descoperi pe parcurs.

Vei descoperi cine esti
Calatorind singura vei fi pusa in situatii diferite, situatii pe care poate nu le-ai mai intalnit, si care te vor ajuta sa te descoperi. Suna interesant nu?

Te vei intorce cu idei clare
Calatoria de una singura te va ajuta sa iti formulezi cateva idei clare despre viata si despre ceea ce iti doresti de la ea.

Daca iti doresti sa pleci intr-o vacanta singura, nu mai sta pe ganduri. Fa-ti bagajele si pleaca!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *