Ce nu le stiai despre Feng Shui

Feng Shui – este o disciplina orientala care te poate ajuta sa stabilesti un flux pozitiv de energii in casa ta. Pentru ca energiile casei tale sa actioneze in favoarea ta, orientarea mobilierului, culoarea peretilor, dar si alte detalii trebuie sa fie conform regulilor Feng Shui.

Feng Shui casa

Energia casei tale are efect real asupra ta, de aceea este indicat sa aplici regulile Feng Shui in locurile in care petreci cel mai mult timp.

Feng Shui-ul este format din 5 elemente, care trebuie puse impreuna in casa ta, pentru a crea cat mai multa energie pozititva. Acestea sunt apa, lemn, foc, pamant si metal. Focul inseamna pasiune, lemnul este simbol al prosperitatii, metalul simbolizeaza claritate mentala si puritatea apei, iar pamantul reprezinta stabilitate.

Vazele au o importanta deosebita in casa ta. Conforma principiilor Feng Shui, vazele curbate sunt considerate benefice. De asemenea, culoarea este foarte importanta. Albul reprezinta armonie in familie si fericire.

Feng Shui

Feng Shui nu este doar despre asezarea strategica a mobilierului, ci este foarte important sa stii si din ce material este facut mobilierul, dar si culoarea acestuia.

Animalele sunt de asemenea, folositoare pentru casa ta. Broastele testoase sunt cele care dau o energie foarte buna.

Cristalele sunt extrem de folositoare pentru Feng Shui. Ele promoveaza energia buna si ar trebui plasate spre sud-vest, centru sau nord-est in acasa sau la birou.

Acumularea multor lucruri nefolositoare in casa atrage o energie negativa. Scapa de tot ce nu mai ai nevoie pentru a lasa loc energiilor pozitive.

Ai grija de intrarea in casa ta. Nu vrei ca energia negativa sa intre in casa, deci ai grija ca nici un obiect sa nu impiedice intrarea energiei pozitive.

 Feng Shui

Bucataria este foarte importanta in Feng Shui, deoarece simbolizeaza mancarea si vitalitatea. Pentru un bun flux de energie, spatiul din bucatarie trebuie sa fie bine organizat si curat, sa aibe culori calde si arome placute.

Baia trebuie sa fie o camera calmanta, relaxanta si luminoasa. In Feng Shui, baia este loc de intinerire.

Nu este indicat sa ai oglinda in dormitor. Sau daca exista, acesta nu trebuie sa reflecte patul. Acest lucru poate duce la destramarea cuplului.

Tu ce reguli de Feng Shui aplici in casa ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *