Cazare-cazare.ro – Romania e frumoasa!

Toti cei care au avut sansa de a vizita Romania, fie ca vorbim despre romani sau despre straini, au ramas surprinsi de experienta lor si de contrastul care parea sa ii urmareasca la tot pasul. Intr-adevar, Romania este tara contrastelor, farmecul tarii noastre fiind dat chiar de aceste contraste care ne mira, care ne provoaca sa ne punem intrebari, sa privim totul cu mai multa atentie.

romania e frumoasa - fetelestiu.ro

Turismului romanesc ii lipsesc, insa, unele lucruri din punct de vedere calitativ. Vorbim in principal de calitate serviciilor oferite de unitatile de cazare si de gustul amar cu care multi turisti pleaca din concediu tocmai din cauza acestor servicii proaste. Atat de perpetuata este aceasta experienta, incat multi romani au ajuns la concluzia ca, in Romania, nu se pot gasi servicii turistice bune si pentru toate buzunarele. Dar adevarul e departe de a fi acesta; din fericire pentru turismul romanesc si pentru cei ce viziteaza Romania, preturile mici nu inseamna neaparat calitate proasta.

Pe site-ul cazare-cazare.ro se pot gasi astfel de unitati de cazare unde calitatea nu este sacrificata chiar daca vorbim despre preturi mici. Site-ul cazare-cazare.ro a fost conceput pornind de la ideea ca turismul romanesc poate sa isi atinga realul potential doar daca exista un mecanism prin care clientii sa se poata feri de experiente neplacute. Numarul de unitati de cazare existent in Romania este extrem de mare, facand alegerea unui hotel sau a unei pensiuni una extrem de dificila, mai ales daca ne gandim la falsa reclama pe care multe dintre aceste locatii si le fac. Cazare-cazare.ro este practic un filtru pentru alegerile turistilor. Prin intermediul site-ului, cei interesati pot sa se asigure de locatia unitatii de cazare, de faciliatile si serviciile oferite si de faptul ca acea locatie va fi pe gustul lor. Alegerea locului unde iti vei petrece concediul nu este una usoara. Turistii trebuie sa se asigure ca timpul lor liber, ca perioada de relaxare la care viseaza tot anul este una ferita de griji si de batai de cap inutile ce ar putea veni din urma unei experiente neplacute în concediu. Proprietarii de unitati de cazare ce au creat un profil pentru hotelul sau pensiunea lor pe site-ul cazare-cazare.ro au facut acest lucru pentru ca au incredere ca serviciile oferite vor satisface chiar si pe cei mai pretentiosi clienti. Acesti proprietari se folosesc de aceasta metoda de promovare pentru a incerca sa fie mai vizibili turistilor, facandu-i constienti ca existe unitati de cazare in turismul romanesc ce nu sacrifica aspectele calitative.

Cum pot proprietarii sau managerii de unitati de cazare sa creeze un profil pe cazare-cazare.ro.

Foarte simplu! Acestia trebuie sa completeze un formular cu informatii privind datele localitatii,tipul unitatii, adresa, o descriere, informatii despre numarul de camere si tarifele practicate.

Acestia pot sa adauge fotografii cu unitatea respectiva si sa precizeze lista facilitatilor de care dispune locatia (piscina, sauna, gratar, jacuzzi, masaj, sala de conferinte, foisor, TV, Internet,etc.). Toate aceste informatii vor aparea pe profilul unitatii de cazare. Pentru primele 30 de zile de vizibilitate pe cazare-cazare.ro, proprietarii de unitati de cazare nu trebuie sa plateasca nimic. Aceasta oferta nu poate sa fie decat benefica pentru acestia.

În primul rand, proprietarii pot testa cat de folositoare este prezenta pe site-ul cazare-cazare.ro, pot sa observe daca sunt contactati de mai multi turisti si daca sunt mai vizibili printre miile de unitati de cazare existente
In Romania. Mai mult decat atat, aceasta perioada de proba poate sa fie folosita pentru a primi feedback din partea turistilor, feedback ce poate apoi sa fie folosit pentru a aduce schimbarile sau ajustarile necesare serviciilor oferite. Dupa aceasta perioada de 30 de zile in care prezenta pe site este gratuita, proprietarii pot sa aleaga intre optiunea de a plati pentru 100 de zile de prezenta pe site, sau pentru un an intreg – in conditiile in care perioada initiala de 30 de zile i-a convins de faptul ca site-ul cazare-cazare.ro este o cale potrivita de promovare.

foto: reporteriirealitatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *