6 idei pentru Anul Nou in doi

Sfarsitul de an se apropie cu pasi repezi. Daca vrei ca aceasta noapte sa fie una speciala, petrece Anul Nou alaturi de iubitul tau. Fa ca noaptea de trecere in noul an sa fie una memorabila.

Nu vrei sa mergi la petreceri mari? Atunci petrece Anul nou intr-un mediu mai intim, intr-o companie prietenoasa. Poate alaturi de prietenii apropiati sau chiar de membrii familiei tale. Sau poate iti doresti sa fii singura cu iubitul tau?

Iata cateva idei pentru Anul Nou in doi:

An Nou in doi

Invita membrii familiei
Daca relatia ta nu este noua, sa petreci Anul Nou alaturi de familiile voastre ar fi o idee buna. Invita membrii apropiati ai familiei si petreceti impreuna. Gateste ceva special pentru a ii impresiona mama si cumpara o sticla de vin de calitate pentru tatal lui.

Invita-ti prietenii la o petrecere
Sau poate preferi prietenii apropiati in locul familiei? Organizeaza o petrecerea speciala cu oamenii dragi tie. Poate fi mai distractiv decat la restaurant.

Mergeti la ski impreuna
Va plac sporturile de iarna? Atunci poti alege sa petreci un Revelion la munte, la schi. O sa fie distractiv si foarte romantic.

Izolati in munte
Sau poate vrei sa scapi de forfota orasului si sa mergi intr-n loc linistit. O cabana in creierii muntilor poate fi perfecta pentru noaptea de Revelion. Alege un loc minunat pentru o cina romantica, o noapte relaxanta si confortabila ce te va face sa uiti de stresul cotidian. Este o modalitate foarte buna de a petrece Noul An, nu?

Mergi la un concert
Sunteti inebuniti dupa concertele live? Petrece anul nou la concertul trupei tale preferate. Poate fi distractiv.

cina romantica

O cina romantica acasa
Poti petrece Anul Nou chiar acasa, voi doi langa un semineu. Filme clasice, vin, o cina romantica si multa dragoste in aer. Ce altceva te-ar mai putea face fericita?

sursa: youne.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *