5 sfaturi pentru a cheltui mai putin pe pantofi

Multe dintre noi cheltuim o multime de bani pe pantofi. Uneori aflate in fata unei vitrine pline pantofi, rezistam cu greu sa nu ne achizitionam o pereche.

Daca iti doresti sa nu mai cheltui atat de mult pe pantofi, atunci urmeaza sfaturile fetelestiu.ro:

bani cheltuiti pe pantofi

1. Inainte sa pleci la cumparaturi verifica ce ai deja. Inainte sa pleci in cautarea unor pantofi noi, fa o lista cu tot ce ai in dulap. Astfel poti realiza ca deja ai ceea ce iti trebuie, doar ca a trecut o buna perioada de cand nu i-ai mai purtat. Reintrodu-i in garderoba ta!

2. Fii atenta la promotii. Daca nu ai nevoie urgenta de o anumita pereche de pantofi, cel mai bine ar fi sa astepti promotiile. Poti achizitona astfel pantofii doriti la preturi avantajoase.

3. Verifica intotdeauna calitatea pantofilor. Cand vine vorba de pantofi este bine sa investesti in produse de calitate. Chiar daca sunt ceva mai scumpi, acestia vor avea o viata mai lunga. Cui ii place sa aiba mereu pantofi noi, atunci indicat este sa cumpere modele mai ieftine, cu durata de viata mica.

4. Cumpara pentru sezonul urmator. O alta optiune pentru a cheltui mai putin pe pantofi este sa cumperi vara modele pantofi pentru iarna, si vice-versa. AStfel poti face economii considerabile.

5. Ai grija de pantofi. In afara economiilor pe care le poti face in momentul achizitionarii, ar fi bine sa ai grija cuvenita de pantofi pentru a rezista in timp si astfel sa cumperi mai rar pantofi.
Curata pantofii dupa fiecare ultilizare, inante de depozitare. Tine-i pastrati in saci de panza moale, si pune in interiorul lor ziar, pentru a-si mentine forma.

Tu ce trucuri ai pentru a cheltui mai putin pe pantofi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *