Termeni generali

Portalul www.fetelestiu.ro este un serviciu gratuit, oferit utilizatorilor. Intregul continut al site-ului are caracter informativ, accesarea acestuia putand fi facuta prin libera navigare, fara a fi nevoie de inregistrare ca utilizator permanent.   

Portalul www.fetelestiu.ro este proprietate a SC Mara Printing Solutions SRL, e-mail: office@fetelestiu.ro.

Denumirea partilor

Portalul www.fetelestiu.ro este administrat de SC Mara Printing Solutions SRL (denumita in continuare “administrator”). Prin accesarea informatiilor, plasate pe site-ul www.fetelestiu.ro (denumit in continuare “site”), utilizatorul (denumit in continuare “utilizator”) isi exprima acordul cu privire la prezentul document, luand la cunostinta toti termenii acestuia.

Continut si drepturile asupra continutului

Intregul continut, accesabil prin intermediul site-ului, are caracter informativ. Informatiile sunt grupate pe categorii, in functie de necesitatile fiecarui utilizator.  Continutul, in format text, apartine administatorului, exceptie facand informatiile preluate, in termeni legali, cu specificarea sursei (proprietarul de drept).

Preluarea contitului-text se poate face, fara acordul administratorului, respectand urmatorii termeni:

  • Site-urile, cu caracter noncomercial, pot prelua, in proportie de 75%, fragmente din articolele plasate pe site-ul www.fetelestiu.ro, cu conditia (obligatorie) de a specifica sursa.
  • Sursa va fi specificata sub forma de link catre articolul de unde au fost extrase paragrafele. (exemplu: Sursa: www.fetelestiu.ro – cu directionare catre www.fetelestiu.ro/denumire-articol)

In orice alta circumstanta, decat cele prezentate mai sus, si fara acordul administratorului, este interzisa reproducerea, copierea sau publicarea contitului-text, partial sau in intregime. In caz contrar, administratorul, isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care nu respecta termenii stipulati.

Cererile de utilizare a continutului, in alte scopuri decat cele mentionate, pot fi trimise la adresa de e-mail: trafic@fetelestiu.ro.

Confidentialitate

Administratorul se angajeaza sa protejeze, in conditii de siguranta, datele cu caracter personal furnizate de utilizator, odata cu accesarea sectiunii Newsletter.

Prin accesarea sectiunii Newsletter intelegem abonarea utilizatorului la acest serviciu, si exprimarea acordului de a i se stoca datele (adresa de e-mail, si, optional, numele), de catre administrator, in vederea transmiterii de informatii periodice, sub forma de e-mail. Informatiile transmise, ca urmare a abonarii la serviciul Newsletter, pot cuprinde articole de pe site, concursuri, comunicate de informare, oferte si promotii pentru produsele si/sau serviciile partenerilor contractuali, campanii de marketing, sau alte modalitati de promovare a partenerilor contractuali. Precizam ca transmiterea acestor informatii se poate face atat direct, de catre administrator, cat si prin intermediul partenerilor contractuali.

De asemenea, administratorul poate opri, la cererea utilizatorului, transmiterea mesajelor de tip Newsletter. Utilizatorul poate solicita acest lucru, accesand butonul de dezabonare din fiecare mail transmis.

Cele comunicate mai sus, se aplica conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Limitarea raspunderii

Administratorul, prin intermediul site-ului www.fetelestiu.ro, pune la dispozitia utilizatorilor continut cu caracter informativ. Administratorul nu-si asuma responsabilitatea pentru eventualele pagubele pricinuite utilizatorului, ca urmare a nefunctionalitatii temporare a site-ului.

Administratorul nu-si asuma responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiei plasate pe site.

Site-ul www.fetelestiu.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

Toate informatiile publicate la sectiunea Sanatate, au un caracter suplimentar si informativ. Aceste informatii nu pot inlocui recomandarile medicilor care iau contact cu realitatea bolii dumneavoastra. Va recomandam sa contactati, ori de cate ori este nevoie, medicul sau specialistul dvs. pentru orice problema concreta, avand astfel certitudinea unui tratament potrivit.

Modificari

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica, fara a anunta in prealabil, atat structura site-ului, cat si termenii si conditiile.

Cookie-uri

Site-ul www.fetelestiu.ro poate utiliza cookie-uri. Mai multe detalii aici