Tendinte Nunti 2016 la Targul Ghidul Miresei

Care sunt tendintele pentru 2016? Iti raspundem noi si te invitam la Targul Ghidul Miresei, 26 -28 februarie 2016, Cupola Romexpo Bucuresti, pentru a le descoperi in detaliu.

Avem nu mai putin de opt nuante care vor dicta cum si ce alegeri facem pentru nunta de vis: Buttercup, Green Flash, Iced Coffee, Liliac Gray, Peach Echo, Rose Quartz, Serenity, Snorkel Blue.

Buttercup

Este o nuanță pentru miresele îndrăznețe, care își doresc ca nunta lor să nu fie uitată prea ușor. Dacă îți place să ieși în evidență, mai ales într-una dintre cele mai importante zile din viață, atunci nuanța buttercup îți va îndeplini această dorință, fie că o alegi pentru rochia ta de mireasă sau buchetul de flori. Chiar și mirele tău poate alege cravata în această nuanță pentru a atrage toate privirile.

tendinte nunti

Green Flash

Dacă visul tău este să îți faci nunta în mijlocul naturii, evident că nuanța care trebuie să domine este Green Flash. De la decorul în care nunta va avea loc, până la rochiile domnișoarelor de onoare, această nuanță aduce echilibru și va transforma nunta ta într-un eveniment foarte relaxant.

tenddinta nunta - verde

Iced Coffee

Nuanta Iced Coffee este pentru împătimitele stilului glamour. Totul la nunta ta trebuie să strălucească, iar această nuanță se integreazpă perfect în imaginea nunții perfecte. Poți adăuga un mic detaliu rochiei tale de mireasă sau poți alege un buchet din trandafiri pictați. În ambele cazuri, ideea de a străluci primează.

tendinta nunta 2016

Liliac Gray

Când vorbim despre nuanța Liliac Gray, vorbim despre nunța femeilor perfecționiste, care își doresc ca totul să fie subordonat eleganței. Detaliile în această nuanță dau o notă nobilă evenimentului, aducând aminte de balurile aristocraților. De la invitațiile trimise până la aranjarea meselor, totul vorbește despre rafinament.

tendinta nunta 2016 - gri liliac

Peach Echo

Dacă alegi ca nunta ta să aiba loc în mijlocul verii, nu există nuanță mai potrivită decât Peach Echo. Cocktailurile din fresh-uri de portocale țin locul clasicelor pahare de șampanie, iar rochiile domnișoarelor de onoare se vor asorta perfect bronzului specific verii. O nunță Peach Echo vorbește despre plăcere și spontaneitate.

tendinta nunta 2016 - piersica

Rose Quartz

Romantismul și poveștile cu prinți și prințese sunt cuvintele cheie atunci când ne gândim la nuanța Rose Quartz. Copila din tine poate să sărbatorească fericită pentru că dacă alegi această nuanță, nu numai că vei avea o nuntă ca în povești, dar vei fi și în trend. Numai gândește-te cât de bine se vor asorta trandafirii roz la costumul bleumarin al ginerelui tău și nimic nu mai contează!

tendinta nunta 2016 - roz cuart

Serenity

La fel cum îi spune și numele, nuanța Serenity adune armonie și un aer senin nunții tale. Dacă vrei ca, odată ajunși la nuntă, invitații tăi să pătrundă într-un univers al liniștii, atunci alege florile în această nuanță și, de ce nu, poate și rochiile domnișoarelor de onoare și alte elemente de decor.

tendinta nunta 2016 - albastru

Snorkel Blue

Nuanța Snorkel Blue are ca sinonim luxul. Dacă alegi această nuanțî, fie și pentru detalii ale nunții, precum aranjarea mesei, sau accesoriile rochiei tale de mireasă, atunci optezi pentru somptuozitate. Suntem siguri că și viitorul tău soț va iubi această culoare, sunt studii care spun că este culoarea favorită a barbaților.

tendinte nunta 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *