Nunta in aer liber – un trend al momentului

Nunta in aer liber, este sau nu, un trend al momentului? Noi spunem ca este, din moment ce tot mai multe nunti se desfasoara in aer liber, si tot mai multi tineri isi doresc un astfel de eveniment.

Dar cum este posibila nunta in aer liber? Cum organizezi nunta in aer liber?

Ca sa fie nunta in aer liber, trebuie ca locatia in care se desfasoara evenimentul sa fie in aer liber. Un cort intr-o poienita, intr-un parc, sau o incinta cu deschidere mare catre spatiul verde. Aceste locatii sunt destul de putine, iar cum nunta in aer liber este in trend, se ocupa foarte repede. Bucurestiul gazduieste in jurul lui cateva astfel de locatii, insa daca nu ai o nunta in Bucuresti sau imprejurimi, sansele de a gasi o locatie potrivita pentru un astfel de eveniment scad.

Daca iti doresti neaparat nunta in aer liber, atunci rezerva din timp; cu un an inainte sau chiar mai devreme.
Poti alege si o cabana la munte, insa trebuie sa iei in calcul costurile cu cazarea, transportul invitatilor si serviciile pe care ti le pot oferi.
Iti doresti o nunta in aer liber? Potrivita este nunta de zi. Invitatii se pot bucura pe lumina, de peisaj, iar dezavantajele ca: insecte, racoare, umezeala, vor fi resimtite mai putin.

Fie ca e nunta de zi sau de seara, daca iti doresti o nunta in natura trebuie neaparat sa ai si un plan B. Chiar daca este vara, ploaia poate aparea, asa ca asigura-te ca invitatii si toata nunta nu va avea de suferit.

Ceremonie religioasa in natura?

Un alt punct important la care trebuie sa te gandesti, este ceremonia religioasa. Vrei ca si ceremonia religioasa sa fie in aer liber? E bine sa stii ca ceremoniile ortodoxe sunt interzise in alt cadru decat biserica, iar in cazul celor catolice exista o serie de conditii care trebuie sa fie indeplinite.
Legat de organizarea nuntii in aer liber trebuie sa mai iei in calcul si:
– indepartarea tantarilor… daca este posibila. Neaparat sa ai coltisorul cu autan, invitatii vor avea nevoie.
– accesul la toalete trebuie sa se faca usor.
– serviciile trebuie si ele sa fie bune. Si mancarea conteaza, nu numai cadrul romantic in care sunteti.
– asigurarea luminii potrivite.
– transportul invitatilor pana la locatia dorita, caci cu siguranta nu ai sa o gasesti in mijlocul unui oras.
– si nu in ultimul rand, mirele si mireasa trebuie sa fie atenti la alegerea costumului si a rochiei de mireasa potrivite pentru nunta in aer liber.

Rochia de mireasa pentru nunta in aer liber

Cateva sugestii pentru rochia de mireasa la nunta in aer liber poti vedea mai jos:

Divine-Atelier_Colectia-NostaligiA-2015

Divine Atelier – Colectia Nostaligia 2015

Divine-Atelier-Lima-dress

Rochie de mireasa – Lima – Divine Atelier

rochie de mireasa - nunta in natura

Rochie de mireasa – Celia – Divine Atelier

Rochie-de-mireasa-Ema-Colectia-Lookbook-2016

Rochie de mireasa Ema – Colectia Lookbook 2016

Rochie-de-mireasa-Melissa-Colectia-Lookbook-2016

Rochie de mireasa – Melissa – Colectia Lookbook 2016

 

Rochie de mireasa - Anisia - Divine Atelier

Rochie de mireasa – Anisia – Divine Atelier

Rochie de mireasa - Helene - Divine Atelier

Rochie de mireasa – Helene – Divine Atelier

Alege o rochie de mireasa usoara si comoda. Pentru nuntile in aer liber nu sunt potrivite rochiile de mireasa cu trena sau rochiile infoiate si greoaie.

Ia in calcul temperatura din acea perioada a anului dar si temperatura in functie de locatie (plaja/carari de munte, tari cu temperaturi ridicate/tari cu temperaturi joase). Pentru locatiile calduroase alege rochii de mireasa din materiale racoroase, diafane, care permit aerului sa circule usor. Evita paietele, margelele exagerate si nepotrivite pentru o nunta in aer liber.

La o nunta in aer liber trebuie sa ai mare grija la incaltari. Potriviti sunt pantofii sau sandalele cu talpa joasa, fara toc, poate platforme, pentru a nu avea probleme la mersul prin iarba/nisip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *