Cum folosesti culoarea anului 2015 – Marsala – in amenajarile interioare

Marsala este culoarea anului 2015. Culoarea vinului rosu-brun poate fi folosita cu usurinta in amenajarile interioare, fiind calda, placuta, chiar si parfumata (poarta parfumul vinului de aceeasi culoare).

marsala

Daca Marshala ti-a captat atentia, iata cateva idei pentru a o introduce in viata ta:

Marsala se preteaza cu usurinta amenajarilor interioare datorita tentei sale naturale. Mobilierul pictat sau colorat poate transforma o banala piesa de mobilier intr-una eleganta. Mobilierul in culoarea marsala va fi o piesa de rezistenta in casa ta, dar si una de durata, caci aceasta este o culaore atemporala.

marsala

Culoarea anului 2015 – marsala– evoca un sentiment ce te duce cu gandul la istorie si calatorii, ceea ce o face perfecta pentru textilele traditionale cu influente medievale. Adauga un mic detaliu in camera ta de zi. Un tamburel jucaus in culaorea anului 2015, si esti pas cu moda.

Marsala

Vrei sa fii in pas cu anul 2015? Atunci canapeaua si covoarele tale pot lua cu usurinta culoarea marsala. Marsala la fel ca si vinul a carui culoare este, intruchipeaza bogatia, stilul sofisticat si elegant, potrivindu-se perfect amenajarilor interioare.

Marsala este o culoare potrivita si pentru bucataria ta. poti adauga bucatariei tale cateva accesorii in culaorea anului 2015, cum ar fi: un set de cani, cesti. farfurii sau prosoape de bucatarie.

marsala

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *