Culoarea anului 2017 – Greenery

Culoarea anului 2017 este Greenery, conform Pantone. Nu este vorba de un verde lime si nici de verdele de Craciun. Greenery – verde crud, este culoarea primaverii, al noului inceput.

 

Alegerea culorii anului – Greenery a fost justificata de Membrii Institutului Pantone ivocand situatia globala tensionata din prezent, motivand ca este vremea perfecta pentru o culoare care se simte ca o gura de aer proaspat.

 „Emblematic in ceea ce priveste noile începuturi, PANTONE 15-0343 Greenery este o nuanta de verde cu tenta galbuie care evoca primele zile de primavara, cand natura revine la viata. Aceasta culoare ilustreaza imaginea copacilor bogat inverziti si aerul luxuriant al naturii in plina viata. Atributele incurajatoare ale verdelui Greenery ne indeamna sa tragem aer adanc in piept pentru a inspira o doza mare de oxigen, facandu-ne sa ne simtim revitalizati”.

In 2017 nuanta verde crud nu trebuie sa lipseasca din tinutele tale, pentru un plus de prospetime. De asemenea, te poti baza pe ea si pentru machiajul ochilor, culoarea unchiilor, decorarea casei. Din 2017 nu lipsesc nici accesoriile Greenery, sau nuntile cu tematica greenery.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *