7 coafuri in tendinte pentru aceasta toamna

Septembrie deja si-a intrat in drepturi asa ca, este momentul pentru noi tendinte si adoptarea unui look nou.

Este toamna, ne reinnoim garderoba dar trebuie reinnoita si coafura. Parul nostru are nevoie de grija pentru a avea un aspect placut.

Iata care sunt tendintele din coafura in aceasta toamna:

1. Coafura afro. Este surpriza momentului. Este o intrare spectaculoasa ce a aparut in paradele Alexander McQueen si Issey Miyake.

coafura afro

2. Bucle lejere. Revin buclele naturale. Este o coafura usor de purtat si simplu de realizat. Cea mai simpla este cea cu carare pe mijloc. Va crea un efect natural si iti va conferi feminitate si senzualitate.

bucle lejere

3. Parul cu aspect umed. O coafura simpla si chic. Perie parul pe spate si aplica un gel puternic combinat cu luciu de par sau ulei, pentru a asigura efectul de umed.

coafura par umed

4. Coc clasic potrivit pentru toamna si iarna. El poate fi purtat ridicat in crestet, lasat, salbatic, boem sau casual.

coc clasic

5. Breton. Drept si plin de caracter, bretonul este ideal pentru a acoperi o frunte lata si pentru a te aduce in tendintele toamnei.

breton drept

6. Impletituri lejere. In acest sezon se poarta coafurile usor ciufulite, asa ca o impletitura usor neglijenta este in tendinte. Aceasta este potrivita chiar si pentru mirese.

impletitura lejera

7. Tunsoare baieteasca. Desi este o coafura dificila, tot mai multe femei indraznesc sa o poarte. Este perfecta pentru fetele ovale cu caracteristici delicate. Acestea nu sunt recomandate daca ai firul de par gros si ondulat.

pixie

Adopta si tu un nou look. Si pentru a urma tendintele afla ca se poarta culoarea aramie a parului, combinatia dintre maro si cupru.

sursa: mujer.es

Ultimele comentarii
  1. Tania
    Răspunde
  2. Tatiana
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *