Tu ai avea o relatie cu un barbat mai mare cu 15 ani?

Noi fetele ne dorim relatii cu barbati mai mari ca noi. Alegem sa ne incepem viata sexuala cu cineva mult mai mare ca noi, tanjim dupa mangaierile unui barbat mai mare si vedem relatia perfecta cu un barbat care sa fie cu cel putin 10 ani mai mare ca noi. Dar conteaza diferenta de varsta intr-o relatie?

diferenta de varsta in relatie

Varsta este doar un numar?
Tu ai 25 si el 40 de ani. Lumea nu va vede prea bine dar voi va simtiti confortabil in relatie. Varsta este doar un numar? Sigur crezi ca da. El arata bine, te face sa te simti iubita dar oare vrea acelasi lucru ca si tine? Relatia cu un barbat mai mare este o relatie in care tu te vei simti iubita si protejata dar va fi pe termen lung?

E cu 15 ani mai mare ca tine. Relatia e de viitor?
Tu vrei casatorie, el poate e trecut prin una. Ce faceti in cazul asta? Relatia sigur vrei sa aiba viitor dar daca nu are ??? Anii trec, el mai pune un an la numar tu esti in floarea varstei, organismul isi cere dreptul, vrei sa devii mama, vrei sa devii sotie. El oare mai vrea?

Avantajele unei relatii cu un barbat mai mare sunt nenumarate rezultatul, adica casatoria poate fi daca ai rabdare cu el. Un barbat mai mare este mai matur, este trecut deja printr-o casatorie si nu se va mai arunca cu capul inainte si de data asta. 

Daca alegi sa te casatoresti cu un barbat mai matur, gandeste-te peste 20 de ani cum va fi? Va veti mai iubi la fel? Uneori este foarte important sa te gandesti din timp la tot.
Majoritatea fetelor aleg o relatie cu cineva mult mai matur ca ele dar… tu ai avea o relatie cu un barbat mai mare cu 15 ani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *