Te plangi tot timpul? Asta ti-ar putea distruge relatia

Te plangi tot timpul? Plangerile sunt mai dese decat complimentele? Fii atenta, ti-ai putea distruge raltia daca nu te relaxezi putin.

Iata de ce plangerile tale ti-ar putea distruge ratia.

1. Este enervant
Primul motiv pentru care ar trebui sa nu te mai plangi, este pentru ca este enervant. Tu nu esti draguta cand te plangi referitor la un lucru de care iubitul tau nu se plange. Tine minte ca nu impresionezi pe nimeni cu atitudinea plangareata!

plangeri

2.Vei deveni o persoana negativa
In afara faptului ca este enervant, te vei transforma intr-o persoana ce priveste negativ orice lucru. Ai auzit de legea atractiei? Daca te plangi prea mult, atragi numai lucruri negative in viata ta. Este un cerc vicios.
Ideea este ca nimeni nu vrea sa aiba alaturi o persoana care se duce in jos. Sugestia este sa nu te mai plangi, sa incepi sa apreciezi ceea ce ai, si lucrurile bune vor veni si ele.

3. Partenerul incepe sa se simta nedemn
O alta problema cauzata de faptul ca te plangi tot timpul, este ca partenerul o sa inceapa sa se simta nevrednic. In loc sa il faci sa se simta bine, tu il determini sa se simta deprimat. Gandeste-te bine daca este cazul sa te pangi din orice nimic, facand-ul sa se simta groaznic. Este greu pentru cel de langa tine sa auda doar lucruri negative.

4. E obositor
Este obositor sa fii in preajma cuiva care nu face altceva decat sa se planga. Barbatii sunt fericiti atunci cand reusesc sa le indeplineasca dorintele femeilor. Daca tu tot timpul te plangi, va fi greu pentru el sa ajunga la aceasta fericire.

te plangi

5. Partenerul se opreste din a te asculta
Plangerile constante distrug relatia deoarece la un moment dat partenerul va inceta sa te mai asculte. Pana la urma va gasi o cale sa se apere de aceste afirmatii si ganduri negative.
Daca pereu te plangi de cate ceva, partenerul tau va ajunge sa nu te mai ia in seama.

O plangere are efect negativ aasupra tuturor persoanelor din jurul tau. Daca esti intr-un birou, iar tu te plangi mereu, oamenii nu vor mai dori sa stea in preajma ta.

Ia masuri si scoate aceste plangeri constante din viata ta. Toate gandurile negative inlocuisete-e cu unele pozitive si cu recunostinta. Vei vedea diferenta.

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *