Sex sau ciocolata – ce prefera femeile?

Te-ai intrebat vreodata ce ai prefera? Sex sau ciocolata? Daca nu stii sigur, afla ca mai multe studii au fost facute pentru a intelege preferintele femeilor.

sex sau ciocolata

Sexul si ciocolata sunt mari generatoare de placere. Mai multe studii au ajuns la aceeasi concluzie.
In Franta, a fost realizat un studiu de catre Harris Interactive sondaj interactiv care a desemnat ciocolata ca fiind castigatoare. Studiul a fost realizat pe 1000 de persoane, barbati si femeni. Ciocolata a fost aleasa de femei in proportie de 57%. Acestea ar renunta la sex in favoarea ciocolatei.

Sexul, ciocolata si alcoolul sunt cele trei lucruri la care se renunta cel mai greu potrivit unui studiu pe 2000 de persoane realizat in Marea Britanie. Cu toate acestea femeile renunta la sex in favoarea alimentelor care produc placere. Doar 9% dintre femei considera ca nu pot trai fara sex.

In Marea Britanie, un chestionar pe 1524 de persoane arata ca 52% dintre femei au preferat sa manance ciocolata inainte de sex. In acest studiu, femeile au raportat ca ciocolata granteaza placerea, nu sexul.

Te-ai gandit vreodata de ce ciocolata este mai buna decat sexul? Secialistii explica faptul ca ciocolata contine un mix puternic de ingrediente care genereaza fericirea femeii. Ciocolata ajuta la eliberarea endorfinelor, promoveaza si produce placere, creste nivelul de serotonina in creier, ceea ce genereaza mai multa fericire. Ciocolata este un aliment afrodisiac.

Potrivit medicilor Institutului de Psihiatrie de Stat din New York ciocolata este un afrodisiac care trezeste sentimente de pasiune, deoarece prin consum, creierul elibereaza o substanta chimica numita feniletilamina. Aceasta substanta declanseaza eliberarea hormonilor care dau fericite si sentimentul de iubire, stimuleaza muschii inimii si sistemul nervos.

In concluzie, ciocolata provoaca placere. Femeile sunt de parere ca ciocolata inainte de actul sexual face bine. Atunci cand suntem fericite sau triste marele nostru partener este si va fi ciocolata.

foto: imujer.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *