Sex de la prima intalnire: da sau ba?

Poti sa faci sex inca de la prima intalnire si relatia sa dureze, sau trebuie sa mai astepti?

Vremurile s-au schimbat. Acum sexul este din ce in ce mai putin un subiect tabu. Cu toate acestea nimeni nu pare sa stie cand este in regula sa o faca, mai ales cand vine vorba de o prima intalnire.

sex

Expertii in relatii au raspunsul la intrebarile tale. Acestia sunt de parere ca nu este bine sa faci sex inca de la prima intalnire. Sexul la prima intalnire nu inseamna o relatie.
In functie de persoana, sexul poate insemna totul, nimic, sau ceva cu totul si cu totul deosebit. Barbatii sunt dispusi mai mereu pentru sex. Daca faci sex de laprima intalnire, nu inseamna dragoste, si nici o relatie serioasa, ci mai degraba inceputul unei prietenii cu beneficii.

Sexul de prima intalnire poate provoca uneori confuzie. Unii oameni nu stiu cum sa inteleaga sexul asa de devreme. De obicei sexul apare in momentul in care intre doua persoane intervine increderea, si dorinta de a merge mai departe intr-o relatie. Astfel sexul de la prima intalnire, prost etichetat poate duce la pierderea celeilate persoane.

Alti specialisti sunt de parere ca nu exista un timp perfect pentru sex. Fa-o atunci cand simti! Nu trebuie sa te concentrezi pe cealalta persoana, daca o vei pierde sau nu, daca isi va pierde interesul sau nu, ci concentreaza-te pe tine, pe ceea ce simti si iti doresti in momentul de fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *