Semnele unei casnicii ce va dura o viata

 Te intrebi ce face o casnicie solida? Iata cateva semne ale unei casnicii de durata:

casnicie ce dureaza

1. Cand ti se intampla ceva urat, sotul tau este prima persoana cu care vrei sa imparti evenimentul. In cuplurile sudate, partenerii se vad unii pe ceilalti ca cei mai buni prieteni. Glumele bune si povestile impartasite fac bine cuplului.

2. Poate treburile casei nu sunt impartite 50% – 50% dar stii ca sunteti o echipa. Nu trebuie sa impartiti chiar tot pe jumatate, dar este important sa stiti ca apartineti aceeleiasi echipe, ca greutatea casei nu este tinuta doar de unul dintre voi. Este important de asemena, sa ai o relatie deschisa si sa poti spune atunci cand te simti coplesita.

3. Inca te surprinde? Este un lucru bun. Sa aveti secrete nu este ok, insa sa reuseasca sa te surprinda din cand in cand, poate adauga frumusete relatiei voastre.

4. Este persoana care te enerveaza cel mai mult dar pe care nu ti-o doresti altfel. Cuplurile sanatoase stiu cand este nevoie sa renunte la resentimente, si stiu cand este momentul sa-si ceara scuze. Furia este o emotie sanatoasa, daca stii sa o controlezi, si daca stii cand este momentul sa te opresti si sa iti ceri scuze.

5. Cand sunteti impreuna niciodata nu va plictisiti. Cercetarile arata ca acele cupluri care fac lucruri diferite impreuna, si ies din rutina, sunt mult mai fericite si pastreaza relatia tanara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *