Semne care iti spun ca este timpul sa inchei o relatie

Spune la revedere! Viitorul tau este mult mai bun.

Ai o relatie care nu merge? Poate a venit momentul sa accepti acest lucru. Desi asteptarile tale sunt mari, la fel ca si dorinta de a fi fericita, nu inseamna ca trebuie sa „te legi” de o relatie care nu merge.
Fii constienta de semnele care iti arata ca este momentul sa lasi in spate relatia ta. Daca partenerul nu te face fericita, atunci este momentul sa spui stop.

incheie relatie

Pune capat relatiei daca:

1. Esti tot timpul nemultumita
Daca esti fericita si distractiva, dar cu el esti mereu suparata si „amara”, cel mai probabil intre voi exista o problema. Cu totii avem momente mai bune si mai proaste, insa atunci cand tu esti in permanenta in aceasta stare, este momentul sa pui capat relatiei.

2. Va certati tot timpul
Discutiile fac parte din relatii. Insa cand voi o tineti din cearta in cearta, ceva nu este in regula cu voi. Certurile continue nu sunt sanatoase pentru cuplu.

3. Observi o atitudine neobisnuita
Violenta impotriva femeilor este o problema delicata si ar trebui luata ca atare. Daca observi ca partenerul tau are o atitudine neobisnuita, sau simti ca ar putea deveni violent, e timpul sa renunti. Nu tolera agrasiunea verbala sau fizica, nu trece peste, nu ierta.

4. Te compari tot timpul cu alte cupluri
Nu o face! Nu este sanatos pentru relatie. Fiecare cuplu are codurile lui, felul lor de a fi si a-si trai dragostea. Daca tot timpul te uiti la alte relatii este posibil sa devii foarte nemultumita de partenerul tau.

5. Nu exista legatura
Totul este relativ si in cuplu, momentele vin si se duc, se ridica si cad. Dar o legatura intre cei doi va ramane pentru totdeauna. Daca tu simti ca nu ai nimic in comun cu el, ca nu exista acea legatura in relatia voastra, ar fi un moment bun sa vorbiti despre acest lucru.

Asa cum am mai spus fiecare cuplu este diferit, dar unele semne, cum ca relatia nu mai merge, sunte general valabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *