10 semne care arata ca nu te iubeste

Ai dubii cu privire la iubirea pe care ti-o poarta? Este el cu adevarat al tau, sau are pe altcineva? Verifica semnele de mai jos si afla daca el nu te iubeste.

1. Nu-i pasa de tine. Ii pasa dar echipa lui preferata tocmai a pierdut, masina este stricata, iar tu esti pe locul doi.

semne ca nu te iubeste

2. Nu este niciodata disponibil. De fiecare data respinge invitatia de a va vedea, amana intalnirile in ultimul moment pe motiv ca a intervenit „ceva urgent”.

3. Planurile lui de viitor nu te includ. Vorbeste foarte mult despre viitor, despre ce o sa faca, dar tu nu esti inclusa in aceste planuri. Nu te pune pe ganduri faptul ca subictul „noi” nu este niciodata mentionat?

4. Viata lui este un mister pentru tine. Stii unde a studiat? Stii deja ca a calatorit cu familia? Daca nu stii mai multe despre el decat stie toata lumea, ai grija e posibil sa nu te iubeasca asa cum crezi.

5. Nu isi tine promisiunile. A promis ca te suna, ca iesiti impreuna, sau ca veti calatori impreuna, dar nu s-a tinut de promisiune pentru ca au intervenit lucruri mai importante. De fapt, e posibil ca el nici sa nu vrea sa faca toate acestea, din moment ce nu se tine de promisune.

6. Nu iese singur cu tine. Cina romantica in doi? Imposibila. Iesiti mereu insotiti de pritenii lui, te-ai gandit de ce incearca sa te evite? Poate ca nu te iubeste suficient de mult incat sa vrea doar compania ta.

7. Nu il intereseaza daca petrece mult timp departe de tine. Daca petrece o luna fara sa te vada, pentru el nu este nici cea mai mica problema.

Chiar daca toate acestea se petrec, nu intra in panica! Poate ca nu te iubeste, dar te place. Asteapta sa vezi daca aceste aspecte se imbunatesc sau in continuare lasa de dorit. Nu lua decizii pripite! Este posibil ca odata cu trecerea timpului el sa inceapa sa te iubeasca. Cu toate acesta, daca el continua cu aceleasi atitudini care iti arata ca nu te iubeste, ar fi bine sa pui capat relatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *