5 secrete pe care barbatii le tin departe de femei

Barbatii se plang ca femeile sunt foarte greu de inteles. Intr-adevar asa este, insa chiar daca unii oameni considera barbatii si femeile ca a fi egali, in univers exista, fie ca vrem, fie ca nu vrem, diferenta intre sexul masculin si sexul feminin.

Dar nu numai femeile sunt greu de inteles. Iata 7 secrete pe care barbatii le tin departe de femei:

secrete barbati

1. El vrea sa simta siguranta relatiei
Chiar daca nu o spune, barbatul dintr-o relatie isi doreste sa fie considerat puternic si capabil de a sustine o familie. El vrea sa ofere femeii siguranta de care are nevoie.

2 Ii place sa faca sex nu dragoste
Daca femeile inclina spre a face dragoste, barbatii au momente cand prefera sexul, fara nici un fel de implicare. Vestea buna este ca nu trebuie sa caute alta femeie pentru asta. Chiar tu ii poti oferi astfel de momente. Fii libera, distreaza-te!

3. Are fantezii sexuale pe care nu ti le-a spus
Dar asta nu inseamna ca nu vrea sa ti le spuna, ci pur si simplu le considera ofensatoare pentru tine. Daca esti curioasa incurajeaza-l sa-ti povesteasca despre ele.

4. Ii place cand iti pasa
Cui nu ii place cand partenerul are grija de el. Nu este necesar sa exagerezi si sa ii porti de grija in mod exagerat, dar arata-i ca-ti pasa de el, de ce i se intampla, de parerea lui despre tine.

5. Se teme ca nu te poate sustine
Adevarul este ca partenerul traieste cu teama de fi in imposibilitatea de a va sustine financiar. El se considera in mare parte responsabil de bunastarea economica. Arata-i ca sunteti impreuna in aceasta misiune si totul este mai usor. Implicati-va impreuna in problemele financiare ale casei. Iti va salva partenerul de o gramada de batai de cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *