7 lucruri pe care femeile nu trebuie sa le faca pentru barbati

Sunt lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le faca pentru un barbat, daca vrea sa aiba o viata implinita. Dragostea este puternica, dar aceasta nu ar trebui sa dicteze orice miscare. Esti important sa ai grija de cel pe care il iubesti dar nu trebuie sa iti sacrifici fericirea pentru altcineva.

renuntare

Daca vrei sa ai o viata multumita, iata care sunt lucrurile pe care nu trebuie sa le faci pentru un barbat:

1. Renuntarea la vise
Urmeaza-ti visele! Tu nu ar trebui sa fii pusa in situatia de a alege intre el si visele tale. Daca va iubiti gasiti o modalitate de mijloc. Nu este corect ca o femeie sa renunte la visele ei pentru un barbat, si nici fericita nu va fi.

2. Renutarea la principii
Cu totii avem un set diferit de principii, nu este nimic in neregula cu aceasta. Barbatul de langa tine ar trebui sa-ti respecte principiile, chiar daca nu le impartaseste. Daca vei renunta la ele, o sa-ti faci un mare deserviciu. El ar trenui sa te placa pentru ceea ce esti, nu sa incerce sa te schimbe. Ar trebui sa admire principiile tale puternice, nu sa vrea schimbarea lor.

3. Schimbarea aspectului
Doar pentru ca modelele Victoria`s Secret sunt frumoase, nu inseamna ca iubita trebuie sa fie una dintre acestea. Daca tu crezi ca trebuie sa te schimbi pentru un barbat,  inseamna ca nu ai nevoie de el. Este silueta ta, tu esti responsabila de ea. Daca el nu vede frumusetea ta naturala, atunci, ar trebui sa cauti pe cineva care va aprecia aceasta la tine.

4. Sacrificarea timpului cu prietenii
Toata lumea este de acord ca timpul nu este suficient. Cu toate acestea, nu poti petrece tot timpul cu iubitul tau. Prietenii si familia au nevoie de tine, chiar daca nu ti dai seama. Imparte timpul intr-un mod corect pentru toata lumea.  Nu iti neglija prietenii, pentru ca vei mai avea nevoie de ei.

5. Infometarea
Vrei sa slabesti? Slabeste sanatos. Nu recurge la metode drastice, cum este infometarea, doar pentru a slabi pentru el. Nu slabi pentru el, ci pentru tine, pentru a te simti bine in pielea ta.

6. Controlul
Chiar daca il iubesti foarte mult, nu trebuie sa il lasi sa aiba controlul total asupra vietii tale. Daca esti intr-o relatie, este important sa discuti deciziile. Cu toate acestea decizia finala trebuie sa reflecte si dorinta ta. Tu esti responsabila de drumul tau in viata.

7. Uitarea de sine
Tu stii ce iti place, si ce nu. Nu il lasa pe el sa iti modifice opinia cu privire la aceste lucruri. Este ok sa asculti si parerea lui, dar asta nu inseamna ca trebuie sa incepi sa urasti anumite lucruri, doar pentru ca lui nu ii plac, si crezi ca ce il face pe el fericit, te va face si pe tine. Fii cine esti, si vrei sa fii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *