De ce unele cupluri se despart imediat dupa casatorie

Cu siguranta cunosti macar un cuplu care la scurt timp de la casatorie a divortat. Astfel de cupluri sunt tot mai frecvente, si ofera o oarecare incertitudine, deoarece te temi ca ti se va intampla si tie.

divort

Daca nu vrei sa ajungi si tu in aceasta situatie, iata cateva dintre motivele pentru care tinerii casatoriti ajung sa se desparta:

1. Pentru au gandit ca o casatorie le-ar putea rezolva problemele din relatie
Exista multi oameni care stiu ca relatia lor nu este una tocmai fericita, si cred ca prin casatorie, problemele lor se vor rezolva ca prin minune, devenind o familie fericita. Ei bine, nu se intampla asa, casatoria nu face minuni, asa ca fii constient de problemele pe care care le ai.

2. Pentru ca partenerii nu vorbesc despre asteptarile lor si astfel apare divortul de dupa nunta
Comunicarea in cuplu este totul. Daca inainte de casatorie membrii cuplului nu vorbeste despre ce asteapta de la casatorie, ambii sa-ar putea sa fie dezamagiti si sa nu obtina ceea ce si-au dorit.

3. Se casatoresc prea repede
Casatoria la cateva luni dupa ce ai fost parasit de un alt partener poate fi unul din factorii esecului. Intr-un an, sau mai putin de un an nu ajungi sa il cunosti cu adevart pe celalalt, si apoi casatoria nu va fi cea pe care ti-ai imaginat-o.

4. Infidelitate
Infidelitatea este o cauza majora a divorturilor. Daca tu inseli, sau esti inselat la scurt timp de la casatorie, atunci nimic bun nu te va astepta in relatia ta.

5. Divortul apare pentru ca partenerii s-au schimbat dupa casatorie
Multe cupluri spun ca acesta este motivul pentru care au ales sa se desparta. Se pare ca mariajul ii schimba pe unii oameni.

6. Partenerii sunt foarte tineri si casnicia nu rezista
Casatoria de tanar este un motiv de divort. Aceasta nu inseamna ca totate cuplurile tinere esueaza, doar ca pentru multi, tineretea este un factor decisiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *