De ce mint barbatii – 10 motive

Minciuna are picioare scurte – este un proverb adevarat, caci mai drevreme sau mai tarziu adevarul va iesi la iveala. 

minciuni

Ai vrea sa stii care sunt motivele pentru care mint barbatii? Nu te opri din citit:

1. Un barbat minte pentru ca a iesit cu prietenii fara sa te anunte – acesta este motivul celei mai comune minciuni a barbatilor. Gandeste-te, daca iti va spune ca a iesit cu prietenii in loc sa iasa cu tine, cum vei reactiona?
Ei isi imagineaza ca te vei supara foarte tare, si atunci prefera sa minta.

2. Barbatii mint cand intarzie – pentru a oferi o scuza intarzierii lor, acestia prefera sa minta ca au avut o problema, a intervenit ceva. Nu vor spune ca au stat in fata televizorului la un meci de fotbal.

3. Cand spun ca rochia ta cea noua este perfecta – aceasta este o miciuna partial din vina noastra. Pentru a evita mania nostra, a fetelor, barbatii prefeta sa minta atunci cand sunt intrebati – ce parere au despre rochia cea noua.

4. Barbatii mint cand au o aventura – este simplu, mint in aceasta situatie deoarece nu vor ca tu sa aflii adevarul.

5. Barbatii mint cand primesc apeluri de la femei – daca primesc apeluri de la o femeie misterioasa, cu siguranta iti va spune ca nu stie cine este, ca a gresit numarul, toate acestea pentru a evita un conflict cu tine.

6. Barbatii mint daca nu le palce cum gatim – In aceasta situatie suntem de acord cu ei, deoarece apreciaza efortul facut in bucatarie, laudand mancarea, chiar daca nu este chiar pe placul lor.

7. Barbatii mint cand nu vor sa raneasca – in ciuda a tot ceea ce se intampla, barbatii nu vor ca noi sa suferim, de aceaa uneori vor fi pusi in situatia de a minti, desi minciuna descoperita provoaca si mai multa suferinta.

8. Frica este si ea un motiv pentru care barbatii mint – In general barbatii se tem sa nu se indragosteasca, se tem de relatii serioase, deoarece se simt vulnerabili, simt ca nu au control complet asupra vietii, iar acest lucru ii poate face sa minta in privinta sentimentelor lor.

9. Multi barbati mint pentru a impresiona– pentru a crea o impresie buna la inceput de relatie, barbatii sunt capabili sa inventeze tot felul de povesti, care evident, mai devreme sau mai tarziu, se vor dovedi a fi neadevarate.

10. Pentru a manipula si a mentine controlul, barbatii pot apela la minciuni – ei doresc mereu sa te tina in suspans pentru a face ceea ce isi doresc.

Ce parere ai, acestea sunt toate motivele pentru care barbatii mint, sau sunt si alte motive? Scrie-ne experienta ta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *