De ce inseala barbatii – Infidelitate

Sa inseli poate fi cea mai grava forma de tradare pe care o poate primi cineva. Care sunt motivele pentru care barbatii inseala?

barbatii inseala

1. Viata sexuala neplacuta
Rutina afecteaza mii de cupluri. Plictiseala, aceleasi miscari in timpul actului sexual, conduc la alungarea din pat.
Tensiunea sexuala se reflecta in relatia de cuplu. Cel mai bine, este sa discuti cu partenerul pentru a vedea ce nu este in regula si pentru a iesi din rutina.
Rutina nu numai din viata sexuala, dar si din viata de zi cu zi, poate crea tensiune. si apoare aduce dorinta de nou, de rupere a barierelor.

2. Prietenie cu fosta
Poate ca o realatie a ajuns la capat, insa daca au ramas inca prieteni, chimia sexuala poate continua.
Petrecerea tipului alaturi de fosta, poate declansa tentatii si dorinte.

3. O relatie la distanta
Cand doi oameni au o relatie la distanta, timpul eroneaza amintirile placute si persoana care lipseste poate fin inlocuita cu cele care sunt tot timpul in preajma.

4. Mult alcool
Multi barbati devin infideli din cauza alcoolului. Alcoolul te indeamna catre nebunii, si iti pune la grea incercare vointa si verticalitatea, dar mai rau, alcoolul fara masura, te face sa „iti pierzi capul”. Multi barbati spun ca regreta aceste momente de slabiciune, cand devin infideli. Ramane la aprecierea ta. Ierti si treci peste sau totul se termina aici?

5. Cand ceva se rupe
Atunci cand cuplul sufera o rupturaa, poate interveni tradarea. Astfel de situatii pot interveni si in perioadele in care cuplul decide sa ia o pauza. Infidelitatea intervine si ruptura creata in cuplu este de cele mai multe ori inreparabila.
Infidelitatea barbatului poate interveni si in momentul in care apare dezamagirea fata de partenera, dar si fata de relatia care nu evolueaza asa cum si-ar fi dorit.

6. Barbatii inseala pentru a se simti valorosi
Barbatilor le place sa se simta importanti, valorosi si apreciati. Atunci cand nu primesc acest lucru acasa, il vor cauta in alta parte. Au nevoie sa-si demonstreze ca pot mai mult de atat, ca sunt valorosi si apreciati.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *