Cum seduci un barbat fara a vorbi

Pentru a seduce un barbat nu este nevoie de cuvinte. Poti gasi diferite modalitati prin care va cadea la picioarele tale. Alege metoda preferata de seductie, si pune-o in aplicare.

seductie

1. Stabileste contact vizual
Rusinea nu este permisa atunci cand stabilesti un contact vizual. Barbatii iubesc ca femeile sa se uite in ochii lor. Mentine contactul vizual, si il vei cuceri cu siguranta.

2. Zambeste
Niciodata nu subestima puterea unui zambet, cu el poti obtine ceea ce iti doresti. Nimeni nu poate rezista farmecelor tale.

3. Atingeri din neatentie
Daca vrei sa il seduci, atinge accidental mana lui. Este atat de usor. Cu siguranta vei atrage atentia.

4. Imbraca-te adecvat
Cu ajutorul unei rochii sexy poti atrage o multime de barbati, insa tu nu doresti sa ii seduci pe toti. Asa ca, cel mai bine este sa renunti la hainele extrem de sexy. Imbraca-te pentru a exprima personalitatea ta.
Nu uita de machiaj. Evidentiaza-ti frumusetea cu un machiaj discret. Nu exagera, barbatilor nu le place machiajul in exces.

5. Flirteaza
Flirtul este specialitatea unei femei. Bucura-te de el. Pentru a flirta nu ai nevoie de cuvinte. Scoate-ti senzualitatea la suprafata, si arata cat de frumoasa esti.

6. Foloseste simtul mirosului
Parfumul tau poate seduce cu usurinta un barbat. Alege parfumul care ti se potriveste, suficient de puternic pentru a putea fi simtit de cei din preajma ta.

Aplica metodele de mai sus si vei vedea ca este posibil sa seduci un barbat fara vorbe
Armele tale pentru seductie care sunt?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *