Cum sa mentii prietenia in casnicie

Prietenia este ceea ce conteaza cu adevarat intr-o casnicie. Daca stii cum sa ramai cea mai buna prietena a sotului tau, si el cel mai bun prieten al tau, atunci casnicia voastra, cu siguranta va fi una de durata.

prieteni

5 moduri in care poti mentine prietenia in casnicia ta.

1. Comunicare
Fii deshisa cu partenerul tau de viata! Nu ii ascunde lucruri, si asigura-te ca te faci inteleasa de fiecare data. Comunicarea implica si ascultarea, intelegerea partenerului, asa ca este necesar sa depui efort si in acest sens. Creeaza in fiecare zi momentele voastre de liniste in care sa va puteti impartasi experientele si sa va spuneti problemele. Nu te teme sa iti exprimi fricile, parerile, nu te teme de a fi critica si nici nu critica.

2. Ascultare
Cum spuneam in punctul anterior, sa-ti spui ofurile partenerului nu inseamna ca tu comunici. Este nevoie si de ascultare. Asculta parerea lui, dar si problemele si momentele dragute pe care vrea sa ti le impartaseasca.

3. Loialitate
Fii mereu de partea partenerului tau. Este important ca orice ar fi sa ramaneti mereu impreuna. Fii alaturi de partenerul tau cand trece prin momente dificile si ajuta-l in solutionarea lor. Daca traversati impreuna o perioada grea, ve-ti capata si mai multa incredere unul in celalalt.

4. Creeaza amintiri
Creati amintiri impreuna. Vacante speciale, iesiri, si alte tipuri de momente placute, toate va vor uni. Imortalizeaza aceste momente placute si ori de cate ori simti nevoia, rememoreaza-le.

5. Valori comune
Chiar daca opiniile voastre cu privire la anumite lucruri difera, valorile vostre ar trebui sa fie aceleasi, sa va doriti aceleasi lucruri, pentru a putea avansa pe acelasi drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *