Cum sa manipulezi barbatii

Manipularea barbatilor este posibila daca stii cum sa actionezi. Femeile pot manipula barbatii in mai multe feluri. In dragoste si razboi totul este permis.manipulare

Invata cum sa manipulezi barbatii:

1. Nu te lasa usor. Nu te arata prea disponibila si prea interesata, mai ales atunci cand esti intr-o noua relatie. Asigura-te ca el lupta pentru tine. Daca te va obtine greu, te va dori mai mult. Daca te arati disponibila, el va crede ca nu este nevoie de nici un efort pentru a te mentine iubita lui.

2. Flateaza-l, complimenteaza-l. Aceasta functioneaza extrem de bine atunci cand este combinata cu un joc greu pentru a te obtine. Este posibil ca aceste jocuri sa il faca pe barbat confuz. Complimentele si alte subtilitati il vor atrage pe barbat.

3. Mituieste-l. Este un pas simplu de a manipula un barbat. Ofera-i ceva ce el vrea, insa nu ceda pana nu vei obtine ceea ce iti doresti cel mai mult. Aceasta este o tehnica de manipulare ce te va ajuta sa obtii ceea ce iti doresti de fiecare data.

4. Arata-i ca ai nevoie de ajutor. Joaca stereotipul femeii care are nevoie de ajutorul unui barbat. El te va ajuta sa transporti bagajele, sa schimbi anvelopa, sau va face orice altceva ce ii vei cere. Barbatilor le place sa stie ca sunt de ajutor femeilor, ca le pot proteja, ca le pot face fericite.

5. Apeleaza la lacrimi. Cei mai multi barbati vor face orice pentru a opri o femeie din plans. Micile suspine il vor determina sa faca ceea ce iti doresti. Nu exagera cu plansul, va realiza ca este doar un joc.

Acestea sunt doar cateva tactici de manipulare. Cei mai mult barbati ar fi socati sa vada cat de manipulati sunt de femei, si cat de orbi sunt la aceste tehnici de manipulare.

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *