Cum sa cuceresti un barbat neinteresat de tine

Esti indragostita de un barbat pentru care esti invizibila? Iata cum sa-l cuceresti!

Cu toate, la un moment dat, ne-am dorit un barbat la care nu puteam ajunge. Este un sentiment oribil, dar nu dispera! Exista solutii pentru a-l cuceri.

1. Fii naturala
Unul din lucrurile care ii sperie pe barbati este insistenta femeilor. Nu te imbraca pentru el, pentru ai atrage atentia. Fii naturala si comporta-te normal, nu il coplesi cu atentia ta.

cum sa cuceresti

2. Vorbeste despre ce ii place
Retine ceea ce ii place sa faca, ce il pasioneaza, fii atenta al punctele lui de vedere si mai tarziu, poti dechide subiecte pe aceasta tema.

3. Arata-i ca esti un prieten cool
Devin-o prietenul lui. Poarta blugi si adidasi, plus un strop de make-up, dar nimic vizibil. Fii relaxata alturi de el. Atentie! Nu intra in zona glumelor pe care le fac barbatii intre ei.

4. Flirteaza usor
Odata ce ati ajus sa va simtiti relaxati unul fata de celalalt poti incepe sa flirtezi. Spune o gluma, atinge-l ocazional. Nu scoate artileria grea, este inca o perioada de tranzitie.

5. Intensifica jocul
Daca poti flirta usor cu el, si nu respinge jocul, atunci poti intensifica jocul. Poarta topuri dragut, scoate-ti in evidenta partile frumoase. Arata-i ca inseamna putin mai mult decat alti tipi, dar nu este totul.

6. Arata-i feminitatea ta
Acum ca totul este confortabil intre voi, arata-i si partea ta feminina. Imbraca-te dragut, feminin, pune-ti tocuri. Este important sa nu ii arati ca te-ai imbracat pentru el.

7. Fii uimitoare
Daca vrei ca un om sa fie interesat de tine, atunci arata-i ca tu esti unica, iar el nu e singurul om de pe pamant. Flirteaza cu alti tipi, fa-l putin gelos. Functioneaza destul de bine.

8. Fii ocupata
Pe masura ce deveniti prieteni, incepeti sa petreceti o multime de timp impreuna. Din cand in cand ia cate o pauza, astfel incat sa se intrebe unde esti si ce faci. Vedeti-va ocazional, fa-l sa fie primul care-si doreste intalnirea.

Daca vrei sa cucereti un barbat este necesar sa ii arati diferite parti ale personalitatii tale, si nu uita: nu deveni insistenta, fii naturala, si va fi alt tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *