Cum poate sexul imbunatati aspectul pielii

Sexul poate fi un bun aliat in obtinerea unui aspect tanar si stralucitor al pielii tale.

sex beneficii pieleBenefiile sexului pot merge dincolo de satisfacerea nevoilor umane de baza si a placerii. Sexul este de asemenea, un mecanim excelent pentru frumusete. Fetele cele mai frumoase sunt ale oamenilor care fac sex. Ai observat ca esti mai radianta dupa actul sexual?

Sexul implica tot corpul. In timpul actului sexual corpul tau elibereaza substante care nu sunt eliberate in alte situatii. Cu toate acestea, nu trebuie sa faci sex doar din acest considerent. Daca libidoul tau este scazut, analizeaza motivele si incearca sa-ti imbunatatesti viata sexuala, astfel incat sa te poti bucura de beneficiile ei.

Beneficii ale sexului pentru pielea ta

1. Piele frumoasa si stralucitoare
Nu este de mirare ca pielea devine stralucitoare si sanatoasa dupa actul sexual. In timpul actului sexual circulatia sanguina se imbunatateste, acest lucru determinand imbunatatirea oxigenarii pielii, conferindu-i luminozitate. Mai mult de atat, sexul ajuta la eliminarea toxinelor si poate lasa buze mai pline si atractive.

2. Sex anti-imbatranire
Odata cu inaintarea in varsta pielea devine mai uscata si semnele de imbatranire incep sa apara. In aceste momente este bine sa nu renunti la sex. Sexul in mod regulat ofera pielii mai mult oxigen si imbunatateste circulatia, mentinandu-te astfel tanara.

3. Inlatura impuritatile pielii
In timpul sexului, sudoarea inlatura impuritatile din piele, lasand-o mai fina. Acest lucru inseamna ca nu este nevoie sa mai cureti restul de machiaj cu demachiant, sexul ajuta in mare masura.

4. Creste productia de colagen
Un alt beneficiu al sexului este ca in timpul sexului pielea are o productie crescuta de colagen. Colagenul este substanta ce se regaseste in corpul uman, responsabila pentru fermitatea si tineretea pielii.

Multe femei sunt extrem de frumoase fara machiaj si aceasta este de cele mai multe ori rezultatul actului sexual frecvent si de buna calitate. Sexul iti poate imbunatati aspectul pielii la fel ca un tratament de infrumusetare, in timp ce tu se distrezi cu partenerul.

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *