Cum iubesc femeile

Nu suntem toti la fel, de aceea iubim diferit. Dragostea se poate manifesta in diferite feluri, in functie de fiecare dintre noi. Iata 4 moduri in care iubesc femeile. Tu in ce mod te regasesti?

cum iubesc femeile

1. Dragostea altruista
Dragostea altruista din telenovele se regaseste si in viata reala, si se intampla atunci cand iubesti atat de mult incat nevoiele celuilalt sunt cele care conteaza, si nu propriile nevoi.

Acesta este un mod periculos de a iubi. Poti avea mult de suferit, mai ales cand celalalt nu te iubeste cu adevarat. In cazul in care este o relatie sanatoasa, partenerul tau va simti dragostea ta si te va rasplati in cel mai bun mod posibil. Dar, in situatia in care celalalt nu te iubeste, risti sa fii folosit.

2. Dragostea pura
Cand iubim cu adevarat, pur, o facem din inima, unde cautam ceea ce este mai bine pentru altii, dar si pentru noi insine. Aceasta iubire se refera nu numai la cupluri, dar si la copii, parinti, frati.

Un astfel de iubire nu se sfarseste. Este iubirea care nu cauta beneficii, este pura si consecventa. Tu iubesti pe cineva atat de pur?

3. Iubirea din prietenie
Femeile sunt cele care leaga prietenii puternice. Viata iti poate oferi diferiti parteneri, dar prietenia adevarata ramane. Uneori chiar daca va vedeti din ce in ce mai putin, stiti ca prietenia va dainui peste ani.

In aceasta relatie este o legatura care nu poate fi rupta, este dragostea resimtita de un prieten, atat de greu de explicat, intotdeauna puternica.

4. Dragostea intensa
Si pentru ca suntem femei nu poate lipsi iubire pasionala, intensa, cea care ne caracterizeaza. Aceasta este demonstrata cu corpul si cu sufletul. Este iubirea ce ne place la nebunie, uneori obsesiva, alteori coerenta, plina de emotie pe care ti-o doresti sa o ai acolo pentru totdeauna.

In ce alta maniera mai iubesc femeile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *