Cum il convingi sa te ceara de sotie? Sfaturi

Sunteti impreuna de doi sau trei ani, tu esti convinsa ca el este barbatul potrivit cu care sa ai o familie dar el inca sta pe ganduri? Ai vrea sa il convingi/determini sa te ceara mai repede de sotie? Stii ca ar vrea sa va casatoriti dar vrea sa mai copilareasca? Sfaturile noastre te vor ajuta!

cerere casatorie

Cu rabdarea, obtii ceeea ce vrei
In primul rand ai rabdare. Cu el, cu voi, cu relatia voastra. Ai rabdare , nu il presezi si nu ii tot sugerezi sa va casatoriti. Bati un apropo, doua, dar atata! Daca te declari nerabdatoare el va intra la idei si pareri. Arata-i ca ai rabdare cu el. Pana la urma rabdarea este si cheia unei casnicii fericite.

Nu il cicali sau interoga
Nu il cicali si nici chestiona de 10000 de ori pe zi ca sa afli unde a fost si cu cine. Nici un barbat nu vrea o nevasta cicalitoare. Tu de ce ai fi o femeie enervanta? Lasa-l pe el sa iti spuna ce are de spus, lasa-l pe el sa aiba (impresia ca sau sentimentul ca detine) controlul asupra relatiei voastre. O fata inteligenta asa face.

Nu fi geloasa si nici nu cauta motive de gelozie
Daca o fata noua ii da add friend pe facebook sau vreo colega de munca ii da un sms asta nu inseamna ca te inseala! Nu fa scandal sau nu cere lamuriri daca pe strada intoarce capul dupa vreo fata sau vorbeste cu vreo fata. Daca tu ai fi in locul lui, cum ar fi? Libertatea intr-o relatie conteaza enorm. Sa dai dar si sa primesti.

Comunicarea, cheia unei relatii de succes
Vorbeste cu el, spune-i ca ati vrea sa fiti o familie. Daca el crede ca nu? Mai bine ai o discutie sincera cu el in care sa ii spui ceea ce doresti si mai ales ca este barbatul langa care vrei sa iti petreci tot restul zilelor tale.

Nu o vorbi de rau pe mama lui
Ok, stim ca mamele de baieti sunt uneori scorpii dar orice conflict ai fi avut cu mama lui, nu te apuca sa o jignesti pentru ca il vei pierde pe el! Alege sa nu spui de fata cu el ceea ce gandesti despre mama lui, sa nu comentezi nimic. E mama lui iar el pentru mama lui poate sa renunte si la tine chiar daca esti femeia vietii lui.

Il poti convinge usor sa te ia de sotie daca nu dai cu bata in balta in timpul relatiei dar mai ales iubindu-l si avand rabdare cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *