Cum afli daca un barbat te place

Daca esti o femeie singura in cautarea dragostei, una din provocarile cu care te vei confrunta este sa iti dai seama daca un barbat este interesat de tine, daca te place sau nu. Si mai important este, daca interesul barbatului pentru tine este suficient de mare incat sa vrea sa fiti impreuna.

Mai intai de toate, afla ca barbatii emana o serie de semnale atunci cand sunt interesati de o femeie. De cele mai multe ori, aceste semnale sunt date in special cand tu nu esti interesata.

barbat

Cum afli daca un barbat este interesat de tine:

Contactul vizual este un mod minunat de a-ti arata ca te place. Un tip timid, sigur se va intoarce cate tu te vei uita la el. Barbatul care doreste sa-ti atraga atentia prin contact vizial si zambet, singur este interesat de tine. Cel mai bun mod de a-i spune acelasi lucru este sa razpunzi privirii si zambetului lui.

Palavrageala multa poate indica sentimentele sale. Chiar daca nu iti vine sa crezi, barbatii care vor sa obtina atentia unei femei vorbesc mult despre ei, subliniind trasaturile pozitive. Un alt semn ca te place, este ca va fi emotionat in timpul conversatiei.
Daca un barbat te place, el iti va atinge mainile si umerii. Asigura-te ca ii zambesti, ca ii transmiti ca si tu il placi.

Face aceleasi lucruri pe care le faci si tu, este peste tot unde esti si tu? Este clar un semn ca este interesat de tine. Profita de oportunitate pentru a avea o conversatie cu el, descopera-l!

Obtii multe complimente din partea lui? Este semn ca te place. Cand un barbat place o femeie, cu siguranta o va complimenta. Aceasta este una din cele mai vechi forme de flirt. Toate femeile iubesc sa auda cat sunt de frumoase si destepte.

Iti ofera cadouri lucruri de care aveai nevoie? Este semn de flirt masculin. Barbatii vor sa fie furnizori de bine. Cadourile sunt o forma de a-si arata interesul fata de tine. Ai face bine sa le iei in seama ceva mai mult, da-i o sansa. Cu siguranta este interesat de a fi mai mult decat simpli prieteni.

Cu toate acestea, in unele situatii este greu de spus daca are un interes fata de tine. Sunteti prieteni sau este dragoste la mijloc?

Unii barbati pot fi bine-manierati, atenti, stabilesc contact vizual, asculta cu interes. Dar, ai grija toate acestea pot fi semn de curtoazie, maturitate emotionala sau bune abilitati de relatii umane. In timp ce toate aceste lucruri pozitive sunt de ajutor in crearea unei atmosfere prietenoase, nu ar fi intelept din partea ta sa sari la concluzia ca barbatul este sigur interesat de tine la modul romantic. Asteapta si alte semne. Limbajul corpului iti poate spune multe. Tine cont de el si observa atent atitudinea barbatului.

Barbatii ofera indicii tot timpul. De tine depinde sa interepretezi corect indiciile si sa nu sari la concluzii pripite. Sfaturile de mai sus ar trebui sa te ajute in intelegerea barbatilor. Te place sau nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *